Best Western bouwt nieuw ViB hotel in Bangkok

Door Redactie
Geplaatst in Hotels
Tags: , ,
2 maart 2016

Best Western Hotels & Resorts gaat begin 2018 een nieuw ViB hotel in Bangkok openen. Dat heeft de hotelketen bekendgemaakt.

ViB is het nieuwe boutique hotelconcept van Best Western. Het hotel krijgt 89 kamers en komt op loopafstand van het station Sanom Pao te liggen. Met de bouw wordt deze zomer begonnen.

Het nieuwe boutique hotelconcept Vīb (spreek uit: Vibe: [vaaib]) draait om stijl en technologie en beantwoordt aan de vraag van de hedendaagse connected traveller. Vīb, kort voor ´Vibrant´ is een hotelconcept speciaal ontwikkeld voor internationale steden. Het concept is ontwikkeld om kosteneffectief te bouwen in dichtbebouwde, stedelijke gebieden. Modern en dynamisch design staan in functie van een comfortabel, hightech en verantwoord hotelverblijf.

Vīb hotels worden uitgerust met een ruime lobby die de couleur locale van de omgeving uitstraalt en waar gasten middels interactieve technologie op maat gemaakte content kunnen vinden in de mediawand. Op de comfortabele en chique kamers vinden gasten ruim voldoende stopcontacten (met usb-poorten) en smart-tv´s om on-demand content te bekijken. LED sfeerverlichting in het gehele hotel benadrukt de hightech, maar intieme en persoonlijke sfeer. Ieder Vīb hotel beschikt over:

  • 24/7 Grab-n-go bar voor drankjes en premium bites.
  • Bar met gezellige open haard waar gasten zich thuis voelen.
  • Zen Zone om te relaxen en ontspannen.
  • Relaxte en stijlvolle plekken om te gamen.
  • Uitgebreide fitnessfaciliteiten 24/7 geopend.
  • Moderne werkplekken in alle kamers.

Eind vorig jaar werd bekendgemaakt dat ook in Vientiane in Laos een ViB-hotel wordt gerealiseerd. De opening van dit hotel staat eveneens gepland voor 2018.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website