Vraag aan huisarts Maarten: Ik ben op zoek naar Prosta Urgenin

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Gezondheid, Huisarts Maarten
Tags:
15 september 2020

Maarten Vasbinder woont in de Isaan. Zijn beroep is huisarts, een vak dat hij grotendeels heeft uitgeoefend in Spanje. Op Thailandblog beantwoordt hij vragen van lezers die in Thailand wonen.

Heb je zelf een vraag aan Maarten en woon je in Thailand? Stuur deze naar de redactie: www.thailandblog.nl/contact/ Het is van belang dat je de juiste informatie geeft zoals:

  • Leeftijd
  • Klacht(en)
  • Voorgeschiedenis
  • Medicijngebruik, ook supplementen etc.
  • Roken, alcohol
  • Overgewicht
  • Eventueel: laboratoriumuitslagen en ander onderzoek
  • Eventueel bloeddruk

Foto’s kan je sturen naar info@thailandblog.nl dat alles kan anoniem, je privacy is gewaarborgd.


Beste Maarten,

In 1998 heb ik een prostaatontsteking gehad. Met medicijnen is dat genezen geweest. De desbetreffende arts heeft me daarna een medicijn voorgeschreven ‘Prosta Urgenin”. Een product op basis van natuurlijke extracten. Zonder voorschrift te krijgen in de apotheek. Deze zijn bedoelt om de prostaatgroei tegen te gaan. Ik kon toen niet zo goed plassen. Deze neem ik dus tot eind juni 2020 in. Door Covid geraak ik niet in België en er geraakt tevens niemand van mijn familie op bezoek in Thailand. Mijn voorraad is dus op. Ik voel dat ik iets moeilijker kan plassen. Vorig jaar in juli 2019, nog een uitgebreid bloedonderzoek gedaan. Geen prostaatkanker onder andere.

Nu zoek ik dit product in Thailand, maar vind het niet.

  1. Ken jij een ander product met dezelfde werking? En verkrijgbaar in Thailand/
  2. Ik wil mijn dochter een 4-tal doosjes (4×30 capsules) laten opsturen om te zien of dat tot bij mij geraakt zonder problemen. Iemand hier ervaring mee?

Geboren: 07/07/1960
Groot: 170 cm
Gewicht: 91 kg
Ik rook niet, drink niet, gebruik geen drugs. Ben heel gezond, niet zo sportief (wel veel zwemmen). Heb een niersteen gehad in 2012 en 2019. (beiden uitgeplast).

Groet,

A.

*****

Beste A,

Volgens mijn gegevens is dit in Thailand verkrijgbaar als Prosta Urgenin. Vraag het bij de apotheek. Neem het doosje mee.

Dit product kunt u rustig laten opsturen.

Met vriendelijke groet,

Dr. Maarten


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website