Maarten Vasbinder woont in de Isaan. Zijn beroep is huisarts, een vak dat hij grotendeels heeft uitgeoefend in Spanje. Op Thailandblog beantwoordt hij vragen van lezers die in Thailand wonen.

Heb je zelf een vraag aan Maarten en woon je in Thailand? Stuur deze naar de redactie: www.thailandblog.nl/contact/ Het is van belang dat je de juiste informatie geeft zoals:

  • Leeftijd
  • Klacht(en)
  • Voorgeschiedenis
  • Medicijngebruik, ook supplementen etc.
  • Roken, alcohol
  • Overgewicht
  • Eventueel: laboratoriumuitslagen en ander onderzoek
  • Eventueel bloeddruk

Foto’s kan je sturen naar info@thailandblog.nl dat alles kan anoniem, je privacy is gewaarborgd.


Beste Maarten,

Ik woon samen met mijn Thaise vrouw 5 jaar in Thailand. En zelf geen problemen met het corona virus. Behalve dat het minder gezellig is geworden. Nu hebben wij familie en kennissen uit Thailand. Een paar mensen hebben hebben een Covid-19 spuitje gehad. Sommige hebben de eerste spuit gehad en een paar ook de tweede spuit. Nu zeggen zij dat het virus voor hun niet gevaarlijk is en zijn iets minder voorzichtig met contacten met andere mensen.

Onze vraag is: kan iemand die een spuitje heeft ontvangen andere mensen besmetten als zij contact hebben gehad met iemand die het virus heeft. Ook deze vraag hebben wij voor mensen die het tweede spuitje hebben ontvangen.

Wij weten een paar personen die makkelijk zijn gaan denken over het virus, nu weten wij niet of wij contact met deze mensen moeten houden. Misschien moeten we een paar dagen wachten tot de besmetting bij deze personen is uitgewerkt?

Groet,

S.

******

Beste S,

Over de gevolgen van de injecties voor Covid zijn de geleerden het nog niet eens.

Zelfs of het werkt, weten ze niet, tenzij je de verdraaide statistieken van de propaganda van industrie en overheid gelooft. 95% werking is in werkelijkheid minder dan 20% en eigenlijk nog veel lager.

www.hartpatienten.nl/nieuws/twijfel-over-corona-medicijn-ik-wacht-liever/

Vele gevaccineerden kunnen de ziekte wel krijgen en doorgeven.

Vriendelijke groet,

Dr. Maarten

Heb je zelf een vraag aan Maarten en woon je in Thailand? Stuur deze naar de redactie: www.thailandblog.nl/contact/ Het is daarbij van belang dat je de juiste informatie geeft (zie lijstje bovenaan de pagina).


» Laat een reactie achter


Rating: 2.33/5. From 21 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website