Het ministerie van Volksgezondheid heeft laten weten dat het e-vaccinatiepaspoort gratis wordt afgegeven aan iedereen die in Thailand is gevaccineerd.

Wil je een e-vaccinatiepaspoort, dan gebruik je daarvoor de Mor Prom app. Ga naar het menu “Internationaal certificaat” in de Mor Prom applicatie op je telefoon.

De QR-code van het e-vaccinatiepaspoort is, na goedkeuring, binnen drie werkdagen beschikbaar en kan de volgende dag worden gescand. Dit aanbod is geldig van 1 tot 31 december 2021.

Als je verder nog vragen hebt, stuur je een berichtje via de  pagina: https://www.facebook.com/Mohpromt/

Bron: PR Thai Government

19 reacties op “Gratis vaccinatiepaspoort voor iedereen die in Thailand is gevaccineerd”

 1. Hans Bos zegt op

  Als je vragen hebt? Die FB-pagina is alleen in Thai, dus daar kom ik niet verder mee. En wat is de bookong date?

  • Ergens in thailand zegt op

   Je klikt op booking date en er komt een kalender te voorschijn druk op Dec ( Kan ook alleen daar op klikken). Dan komt de kalender tevoorschijn en klik op een dag. Het kan zijn dat dag vol zit dan nieuwe dag ingeven en na 3 dagen krijg je bericht.
   Zo easy booking date is de dag dat je de QR besteld/boekt.

 2. JJ zegt op

  En zoals gebruikelijk werkt het weer niet. Er komt alleen een blancoschermt

  • Francois Nang Lae zegt op

   Dat gebeurde bij mij ook, maar was opgelost na het updaten van de app. (2 weken geleden is er blijkbaar een update verschenen)

 3. Mo zegt op

  Volgens mijn vrouw krijg ik de THAISE melding:
  Kan je niet vinden. En rechts onder OK

 4. dick zegt op

  Bij mij komt na invulling expire date paspoort (1926) de reaktie : paspoort moet tenminste nog 6 mnd geldig zijn..Pls contact uw consular officer for renewal…

  • Rob V. zegt op

   Probeer het 100 jaar later: 2026 😉 (of 2569 op de Thaise kalender).

  • Francois Nang Lae zegt op

   Ook dat gebeurde bij mij. Maar toen ik iets doorscrollde stond daar een kalender-venstertje en nadat ik daarop de datum nog eens had aangeklikt lukte het verder wel.

   • JJ zegt op

    François, bedankt, dat werkt!

   • jj zegt op

    Bedankt, François, dat was de oorzaak!

 5. Soidog 4 zegt op

  Registratie voor de Mor Phrom lukt niet, krijg steeds melding van telefoonnummer niet bekend, heb wel de Line app op mijn telefoon, maar die heeft geen hokje voor qr code – e vaccine,

  • george zegt op

   Beste Soidog

   Registreren op Mor Phrom lukt bij mij ook niet omdat men in het ziekenhuis hier in Cha am geen telefoon nummer hebben toegevoegd tijdens de registratie. Ik ben terug geweest naar het ziekenhuis om het alsnog te registreren en kreeg als antwoord dat ze dat in Cha am niet kunnen, ik zou naar een kantoor in de provinciehoofdstad Phetchaburi moeten gaan om daar te registreren.
   Ik houd het bij mijn papieren QR code.

   Groet George

  • Ergens in thailand zegt op

   Open de Line app en druk op International Certificate dan verschijnt er een geel en grijs vak druk op geel en bijna alles staat ingevuld en add QR code en je moet wat meer invullen maar dat wijst vanzelf.

   Mzzl Pekasu

 6. JJ zegt op

  Helaas moet er een booking date worden ingevuld. Welke datum ik ook probeer, het wordt niet geaccepteerd

  • Ergens in thailand zegt op

   Niet zelf invullen het moet met de kalender venstertje en dan gemakkelijk.

   Pekasu

 7. Hans zegt op

  Wat moet ik invullen bij ID card als ik registreer voor de app? Ik heb een thai ID maar het nummer wordt niet geaccepteerd.

  • JJ zegt op

   Hans: het 13 cijferige nummer dat je kreeg bij de vaccinatie.

 8. Math zegt op

  Na 5 minuten werk stond het erop,,

 9. Eddy zegt op

  Alle functies van MorProm app werken bij mij, behalve de International Certificate. Komt met een foutmelding “Kan website niet benaderen”.

  Ik heb ook geen idee wat betekent dat het “beschikbaar komt” na 3 dagen. Komt het beschikbaar in de app of wordt op papier thuisgestuurd?

  De “Digital Health Pass” functie heeft ook een QR code met naam, paspoortnummer en status gevaccineerd/getest/hersteld. In hoeverre is het internationale certificaat weer een kopie van deze functie?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website