Je visum verlengen of een 90 dagen melding doen kan binnenkort bij een nieuw kantoor in het luxueuze winkelcentrum BluPort in Hua Hin. Hiermee wil Immigration haar dienstverlening aan expats en toeristen verhogen.

Het kantoor in de Bluport Hua Hin Resort Mall wordt op dinsdag 9 mei geopend door hoof immigratie Natthathorn Phrosunthorn. De openingstijden zijn gelijk aan de openingstijden van het winkelcentrum: van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Nieuw is een high-tech wachtrijsysteem zodat je niet meer hoeft te wacht op je beurt in de wachtruimte. Bezoekers krijgen namelijk een wachtrijnummer met een QR-code. deze kan je inscannen met je smartphone en dan  kan in het winkelcentrum gaan shoppen. Op je telefoon kan je zien wanneer je aan de beurt bent.

Kulsawek laat weten dat het belangrijkste immigratiebureau in Hua Hin bij Suan Luang Rachinee (het gebied dat lokaal bekend staat als “19 Rai”) gewoon open blijft. Dit kantoor gaat wel eind mei verhuizen naar een nieuw gebouw in Ban Nong Khon (Tap Tai sub-district).

Op Facebook mopperen Thai over zoveel luxe voor buitenlanders, terwijl Hua Hin geen paspoortkantoor voor de eigen bevolking heeft. Nu moet een Thai die een nieuw paspoort nodig heeft daarvoor naar Bangkok reizen.

Bron: ThaiVisa

1 reactie op “Nieuw high-tech immigratiekantoor in BluPort (Hua Hin)”

  1. niek jansen zegt op

    En wanneer beginnen ze nu eens eindelijk voor een deugdelijk onderkomen met dito serviceverlening van de immigratiedienst in Chiangmai te zorgen?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website