Wij zijn een actieve en gezellige vereniging ‘voor en door alle Nederlanders en partners’ die verblijven in de Hua Hin/Cha-am regio. Deze regio staat bekend om zijn ongedwongen sfeer waar het prima vertoeven is voor alle leeftijden en doelgroepen.

De vereniging heeft nu 60 leden en wil dit jaar doorgroeien naar 80 of zelfs 90 leden. Het lidmaatschap kost slechts 500 baht per jaar.  En…. Groot Nieuws! In oktober komt Karin Bloemen het 10 jarig jubileum van de Nederlandse Vereniging Thailand Hua Hin/Cha-am opluisteren.

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december, maar je kunt gedurende het jaar altijd lid worden. Het lidmaatschap staat open voor alle Nederlanders (en inwonende familieleden). Het lidmaatschap kost 500 Baht per jaar. Kinderen tot 18 jaar vallen onder het lidmaatschap van de ouder(s).

Lid zijn van de NVTHC biedt je de volgende voordelen:

 • gratis toegang tot de maandelijkse borrelavond
 • deelname aan activiteiten, vaak zonder of tegen gereduceerde kosten
 • Deelname aan activiteiten bij onze partnerverenigingen

Wilt je lid worden, stuur dan even een mailtje naar hansjbos@gmail.com met uw achternaam, voornaam en e-mailadres, ook (indien van toepassing) dezelfde gegevens van je partner.

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Nederlandse Vereniging Thailand Hua Hin/Cha-am zoekt leden!”

 1. Alex zegt op

  500 thb. Per maand of per jaar ?

  • Khun Peter zegt op

   Per jaar

 2. Somchai zegt op

  Heb ‘n vriendin (geen huwelijk), waarmee ik al 3 jaar samenwoon.
  Zou die ook onder het lidmaatschap kunnen vallen?

  • Hans Bos zegt op

   Waarom niet? Alle partners zijn welkom, Nederlands of Thais, getrouwd of samenwonend. Daar doen we niet moeilijk over. We hebben een tiental Thaise leden, partners van Nederlanders. De dames kunnen het uitstekend met elkaar vinden en houden elkaar op de hoogte van alle wetenswaardigheden.

 3. Hans Bos zegt op

  Per jaar, uiteraard…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website