De afdeling Consulaire Zaken in Thailand heeft buitenlandse ingezetenen van 60 jaar en ouder gevraagd zich snel aan te melden voor Covid-19-vaccinatie, omdat autoriteiten binnenkort overgaan naar andere groepen.

De afdeling zei zaterdag dat 2.661 oudere buitenlandse inwoners zich hadden aangemeld voor vaccinatie op de locatie van het Bang Sue Grand Station en de autoriteiten zullen hen een sms sturen om hun afspraak te bevestigen.

De huidige registratiemogelijkheid is bestemd voor buitenlanders in Bangkok en de aangrenzende provincies Nakhon Pathom, Nonthaburi, Pathum Thani, Samut Prakarn, Samut Sakhon. Ze mogen niet eerder een Covid-19 vaccinatie hebben gekregen.

De afdeling Consulaire Zaken en de afdeling Ziektebestrijding gaan zich nu op andere leeftijdsgroepen richten. Als gevolg hiervan moeten alle resterende niet-geregistreerde buitenlandse ingezetenen ouder dan 60 jaar zich zo snel mogelijk inschrijven.

Zij kunnen zich inschrijven voor de vaccinatie op: https://forms.gle/ULAqvx8eiDoX3v5Q9 .

Bron: Bangkok Post

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website