Help!, Yellow Submarine, You can drive my car of I want to hold your hand. Wie kent ze niet, de wereldberoemde songs van de Fab Four uit Liverpool. Breaking news: op zaterdag 19 december treden ze op bij de Nederlandse Vereniging Hua Hin & Cha am. En niet op de minste plek, de sfeervolle tuin van het Centara Grand in Hua Hin. Toegegeven, het zijn de Bangkok Beatles, maar als de luisteraar de ogen sluit, voelt hij/zij zich weer op een fuif in de jaren ’60. En twisten mag ook nu…

Dat is nog niet alles, want op deze historische gala-avond treedt ook Elvis Presley op, wereldberoemd in Pattaya en omstreken. In de pauze kijkt u uw ogen uit bij een tango-dansdemonstratie.

Om de sfeer te verhogen, wordt u welkom geheten met een glas champagne en een handdruk van de kerstman, waarna u Coronavrij kunt plaatsnemen.

De bezoekers van het diner-dansant in 2019 kunnen zich het uitgebreide buffet nog herinneren waar het Centara bekend om staat. De prijzen van de bijbehorende consumpties zijn uitermate vriendelijk. Wat dacht u van een hele fles uitstekende wijn voor 700 baht?

Dit uitgebreide evenement biedt de NVT u aan voor 1100 baht voor leden en 1400 baht niet leden. Als niet-leden hun lidmaatschap voor 2021 betalen (500 baht p.p.) mogen zij op 19 december voor de ledenprijs naar binnen. Gasten (geen korte broek) kunnen zich aanmelden via thomas.voerman@live.nl Deze zal u verzoeken eerst de toegangsprijs over te maken alvorens u de kaarten (Ticket to ride…) krijgt.

We can work it out…

Brown suede shoes worden op prijs gesteld, evenals een fikse vetkuif!

2 reacties op “Agenda: De Beatles en Elvis Presley op 19 december in het Centara in Hua Hin”

  1. Tima Capelle zegt op

    Blue suède shoes doen het beter bij zijn fantastische liedje.
    Jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar in Nederland is er een prachtige tentoonstelling van the Rolling Stones in het Groninger museum, waar wij volgende week woensdag naar toe ga. Misschien kunnen wij daar dan ook stiekem een dansje wagen. En dan zal ik ook even terug denken aan de mooie en leuke Hua-Hin concerten die elk jaar op The Black Mountain werden gegeven, en aan alle heerlijke gerechten die je bij de standjes kon verkrijgen.

  2. LuckyLuke zegt op

    Die Beatles uit Bangkok zijn steengoed.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website