Van 8 tot en met 17 december verwelkomt de provincie Kanchanaburi u voor een onvergetelijk evenement, ter nagedachtenis aan de levens die verloren zijn gegaan tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Ga mee op een reis door de tijd met een indrukwekkende geluid- en lichtshow op de iconische River Kwai Bridge. Beleef een levensechte nabootsing van de bouw van de brug en breng een eerbetoon aan hen die zo veel hebben opgeofferd.

Maar er is meer dan enkel geschiedenis. Geniet van culturele voorstellingen, lokale handwerken en de heerlijke smaken van Thaise gerechten. Bovendien kunt u een goed doel steunen bij de beurs van de Thaise Rode Kruis Vereniging, die gelijktijdig plaatsvindt!

Reistip: De brug is nog altijd in gebruik en bezoekers kunnen eroverheen wandelen. En komt u uit Bangkok? Overweeg dan een mooie treinreis naar deze historische locatie.

Kanchanaburi staat bekend om zijn rijke Tweede Wereldoorlog geschiedenis, met must-see musea en gedenktekens. Het is ook een paradijs voor natuurliefhebbers, met zijn adembenemende nationale parken.

Noteer deze data in uw agenda en maak deel uit van dit ontroerende en prachtige evenement. De toegang is gratis, en de ervaring is onbetaalbaar. Mis deze unieke kans niet!

1 reactie op “Kanchanaburi nodigt je uit: ervaar het River Kwai Bridge Week Festival 2023”

 1. RonnyLatYa zegt op

  Ik woon in LatYa en dat is vlakbij Kanchanaburi. In het verleden dan ook wel eens naar die lichtshow aan de brug geweest.
  Als ik me goed herinner is de voorstelling wel enkel in het Thais, maar het verhaal is visueel mooi voorgesteld zodat je alles wel kan volgen en zeker als je de geschiedenis er achter wat kent.
  Je kan ook een zitplaats kopen en die kosten 300 Baht dacht ik en wat meer luxe plaatsen 1200 Baht.
  Er zijn daar ook restaurants aan de brug waar je kan reserveren en dan de voorstelling van daar volgen. Maar die plaatsen zijn snel weg denk ik.

  In ieder geval als je in de buurt bent ga eens kijken. Het is de moeite om eens mee te maken.

  Voor of na de voorstelling kan je ook de markt aan de brug bezoeken en je avond is weeral gevuld. 😉


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website