‘Schattige’ cafés in Bangkok

Door Redactie
Geplaatst in Eten en drinken, Thailand tips, Uitgaan
Tags: , ,
2 augustus 2014

Liefhebbers van stripfiguren kunnen hun hart ophalen in Bangkok. Guru, de vrijdagbijlage van Bangkok Post, neemt in de editie van gisteren enkele ‘schattige’ cafés onder de loep. Het gaat om themacafés, waarin alles – maar dan ook alles – in het teken staat van een stripfiguur.

Unicorn Cafe

Unicorn Cafe is gevestigd aan Sathon Soi 8. Alleen te bezoeken als je in eenhoorns gelooft en waarom zou je dat niet doen. Pittige prijzen: voor een custom cake moet je 400 baht of meer neertellen.


Sanrio Hello Kitty House

Op 8 augustus opent op Siam Square het Sanrio Hello Kitty House, een café van drie verdiepingen, geheel gewijd aan kawaii Kitty, een alleraardigst poesje dat je van alle kanten aanstaart. Bestel je een café latte dan drijft ze op de oppervlakte en ze is ook aanwezig op het kopje.

 


Charlie Brown Cafe

Het Charlie Brown Cafe in Mega Bangna is een van 30 Charlie Brown cafés in de wereld. Het eerste ging in 2006 in Hong Kong open. Snoopy poppen houden je er gezelschap en vanaf de muur kijken Charlie, Lucy en Woodstock toe hoe je geniet van de green tea latte. Of niet, want die kost 110 tot 160 baht (hot, cold, frappe).

 


Mr Bean Coffee Shop

De laatste in het rijtje is de Mr Bean Coffee Shop met drie locaties. Bean is zowel als stripfiguur en als persoon aanwezig [wat u niet moet lezen als: persoonlijk]. De cafés bevinden zich in Thong Lor, The Walk en aan Siam Square. Voor het café in The Walk staat Bean’s mini. Altijd leuk voor een foto. De animatieserie van Bean is te zien op beeldschermen, dus waarschuwt Guru: Be careful not to spill your coffee while laughing, wat bij mij de vraag oproept: Is Bean nog grappig?

(Bron: Guru, Bangkok Post)

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “‘Schattige’ cafés in Bangkok”

  1. Jack G. zegt op

    Ik ga echt niet in een Hello Kitty café zitten. Aziaten zijn helemaal gek hierop dus is het misschien een slimme zet om geld te verdienen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website