Melder: Nico

Voor wie het aanbelangd, in het immigratiekantoor Nakhon Sawan is volgend document beschikbaar voor het aanvragen van een verlenging van je verblijfsperiode en dit op basis van Retirement.

 


Reactie RonnyLatYa

Bedankt. Geeft een inzicht in de lokale regels. Wat me hier wel opvalt:

– Combinatiemethode hebben ze blijkbaar niet weerhouden want nochtans een officiële mogelijkheid is.

– De visumondersteuningsbrief lijkt aanvaard te worden. Of ook een Affidavit aanvaard wordt is niet meteen duidelijk. Wat daarbij opvalt.

In de Engelse tekst lijkt men te zeggen dat die visumondersteuningsbrief/Affidavit maar 30 dagen oud mag zijn. In de Thaise tekst staat 6 maand begrijp ik, wat eigenlijk ook wel de geldigheidsperiode van een Affidavit is en ik vermoed een visumondersteuningsbrief ook.

Schept wat verwarring.

Ik hoop ook van andere lezers nog zulke documenten te mogen ontvangen die uitgegeven zijn door hun immigratiekantoor. Vooral als ze recent zijn. (Liefst in PDF/Word).

Dit is te verkiezen boven een reactie hieronder te plaatsen met wat anders is in jouw immigratiekantoor, want is onoverzichtelijk en later toch niet terug te vinden voor de lezer.

*****

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website