TB Immigration Infobrief Nr 026/23: Visum eindelijk ontvangen

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Immigratie infobrief
2 augustus 2023

Melder: Willy

Betreft: blog Thailand Visa vraag Nr 126/23: Nog steeds geen visum gekregen, wat te doen?

Op uw aanraden heb ik dus naar dat [email protected] adres gemaild met mijn grieven, dat telefoons en e-mails met vragen niet beantwoord worden. Dat al mijn documenten in orde waren en dat ik al meer dan 6 weken op de goedkeuring van het visum wachtte. Wat hiervoor de reden was en wat ik kon doen.

Na 1 dag kreeg ik een e-mail met het goedgekeurde visum in bijlage als PDF, via [email protected] het systeemadres waarop je niet kunt antwoorden. Je kan het dan ook downloaden van de e-visawebsite bij available zoals je al opmerkte.
Terzelfdertijd een e-mail van [email protected] met deze mededeling:

“Dear,
If the status is “pending for approve” that means you have to wait for the Consular Officer to approve the visa. I’m just a visa officer I cannot check it for you.

Kind regards,
Visa Team (Consular Section)
Royal Thai Embassy, Brussels
Chau. de Waterloo 876, 1000 Brussels”

Volgens mij werden ze op de vingers getikt en maken ze er zich zo van af, paraplu open.

Misschien ook eens aan Marc, de auteur van de blog laten weten. Hij vroeg het aan mij maar reageren kan niet meer op de blog.


Reactie RonnyLatYa

Soms moet je alle wegen proberen die tot een oplossing kunnen leiden, met de gedachte erachter dat niet geschoten altijd mis is.  In dit geval heeft iemand wie het zijn taak niet is toch de nodige actie genomen op je mail lijkt me. Maar ik ben blij voor je dat je dat visum nu hebt.

En misschien lezen ze TB ook wel….  

Ik heb Marc als geadresseerde van deze mail gezet zodat hij het snel krijgt gezien hij ook zit te wachten op zijn visum. Hij is dan alvast op de hoogte van uw resultaat.

***

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website