Melder: Herma

Leuk te lezen dat de jaarlijkse (90 dagen) verlening bij Immigratie Jomtien zo voorspoedig verliep. Ik heb jammer genoeg een andere ervaring bij het verlengen van mijn e-visa 60 dagen.

Wij verblijven hier 3 maanden, maar hadden het plan om naar Penang te vliegen voor een short-break tegen het einde van de 60 dagen. Jammer genoeg heeft mijn man blessure opgelopen (gescheurde meniscus) en moesten we dus 30 dagen verlening aanvragen.

Goed ingelezen en naar immigratie gegaan. Papierwerk was in orde, kopie e-visa was niet nodig, dus kregen we een ticket erop geniet om 28 feb terug te komen. Weer in de rij gestaan, papierwerk opnieuw gecontroleerd, toen werd wel kopie e-visa gevraagd (had ik gelukkig bij me!), nu nummer gekregen voor verwerking visa.

Verliep behoorlijk traag!  We waren er om 07.45 uur en waren Desk 1 nrs 35/36. Eindelijk na kleine 2 uur wachten aan de beurt; papierwerk weer gecontroleerd, foto gemaakt en betaald. En pas de volgende dag konden we de paspoorten ophalen.

Waarom kun je niet inloggen op je Thai Visa account en elektronisch de 30 dagen verlenging aanvragen zoals je ook doet voor het e-visa? Maar misschien is dit te kort door de bocht?


Reactie RonnyLatYa

1. Je verlengt je e-visa niet, maar de verblijfsperiode dat je met dat visum bekomen hebt.

2. E-visa en verlenging verblijfsperiode zijn 2 verschillende zaken. Een wordt toegestaan door de ambassade, het andere door je lokaal immigratiekantoor.

3. Men is bezig met het mogelijk maken om online de verlenging van een verblijfsperiode aan te vragen. Komt er wel.

TB Immigration Infobrief Nr 016/24: TM30, TM47, Re-entry en e-extension in Chiang Mai.

TB Immigration Infobrief Nr 016/24: TM30, TM47, Re-entry en e-extension in Chiang Mai

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website