TB Immigration Info Brief 087/20: 90 dagen melding Chiang Mai

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Immigratie infobrief
Tags:
24 november 2020

Melder: Farang

90-Dagen melding in persoon in Chiang Mai. De Promenada Shopping Mall is nu de locatie voor 90-dagen melding. Na roltrap 2-de verdieping links van Bangkok Bank.

Na overhandiging van paspoort & TM-47 en een Farang voor mij, duurde de “gehele procedure” plusminus 5 minuten.

Kantoor in Promenada behandeld alleen Toeristvisa en 90 dagen meldingen. Voor bijvoorbeeld Non-immigrant O-A jaarverlengingen moet je je bij het immigratiekantoor vlakbij de luchthaven vervoegen!


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief.  Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/.  Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

1 reactie op “TB Immigration Info Brief 087/20: 90 dagen melding Chiang Mai”

  1. teun zegt op

    Ik heb begin oktober jl mijn 90 dagen melding op Immigration-kantoor gedaan via de drivethrough. Binnen 10 minuten. Gisteren bleek die optie er nog steeds te zijn toen ik de formulieren m.b.t. tot extension of stay ophaalde.
    Dat Promenada “nu de locatie is voor 90 dagen melding” klopt dus niet helemaal. Het is kennelijk een 2e lokatie waar dat kan gebeuren naast DriveThrough op Immigration-kantoor bij vliegveld..

    Als ik binnenkort bij Rimping/Promenada weer inkopen moet doen, zal ik tevens deze optie bekijken, want is dichterbij dan vliegveld voor mij dan..


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website