Melder: RonnyLatYa

Momenteel zie ik over de verlenging van de vrijstelling nog geen melding op de immigratiewebsite, of is er een officieel document over verschenen. Mogelijk wacht men op het verschijnen in de Royal Gazette. Maar ik denk dat we er wel van kunnen uitgaan dat de verlenging van de vrijstelling werd toegestaan.

Voor zij die reeds een verlenging van 30 dagen hadden bekomen en daarvoor betaald hadden komt dit te laat, maar ter compensatie kunnen ze naar het immigratiekantoor gaan en zal hun verlenging aangepast worden naar 30 november. Zij bekomen m.a.w. hun vrijstelling in november ipv oktober.

www.bangkokpost.com/thailand/general/1993939/govt-extends-stranded-foreigners-stay


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

Rating: 5.00/5. From 5 votes.
Please wait...

1 reactie op “TB Immigration Info Brief 075/20: Vrijstelling verlengd tot 31 oktober (2)”

  1. RonnyLatYa zegt op

    Het is nu ook in de Rotal Gazette verschenen dus officieel.
    Ga eens proberen uit te vissen wat er precies in staat en ook waar die O-A/O-X houders toelating plotseling vandaan komt

    https://www.facebook.com/richardbarrowthailand/photos/pcb.5079679208712572/5079679082045918/


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website