Melder: RonnyLatYa

De Thaise ambassade in Den Haag laat weten dat door de COVID-19 pandemie alle consulaire dienstverleningen tijdelijk worden opgeschort en dit van 28 september tot 2 oktober 2020. Alle contacten met de ambassade v.w.b. aanvragen voor COE (Certificate Of Entry) en visa dienen via telefoon of e-mail te gebeuren.

Eens aanvaard kan je gevraagd worden om naar het Thaise Consulaat in Amsterdam te gaan om daar de nodige documenten (hard copy) in te leveren.

https://image.mfa.go.th/mfa/0/SRBviAC5gs/OTHER_NEW_FILES/ENG_TEMPORARY_CLOSURE.pdf


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

4 reacties op “TB Immigration Info Brief 074/20: Thaise Ambassade Den Haag – Dringende mededeling”

 1. Peter zegt op

  En… ze laten je alle privacy gevoelige documenten e-mailen naar GMail adressen! Zowel het consulaat te Amsterdam als de Ambassade te den Haag hebben GMail accounts om eea te regelen. Ik vind dat absoluut niet kunnen. Amateurs.

  • RonnyLatYa zegt op

   Ik begrijp inderdaad ook niet waarom ze een Gmail gebruiken om de aanvragen in te sturen, want ze hebben nochtans hun eigen domeinnaam.

   Prior appointment is required in all cases.
   CONTACT: email: [email protected]
   Tel. 070 345 07 66 ext. 212
   WEBSITE: hague.thaiembassy.org

   https://image.mfa.go.th/mfa/0/SRBviAC5gs/COVID19/1_11_non_Thai_nationals_who_are_permitted_to_enter_the_Kingdom_under_a_special_arrangement_(Non_OA_OX).pdf

   • Martin zegt op

    Speel op save en stuur het naar eigen domein account

    • RonnyLatYa zegt op

     Ik hoef niet safe te spelen want hoef niks op te sturen.
     Ik reageer enkel op Peter en zijn reactie op de Gmail.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website