Melder: Cornelis

Op 27 april naar Immigration Chiang Rai geweest voor de jaarlijkse verlenging van mijn verblijfsperiode (per 18 mei a.s.), een re-entry permit en de 90 dagen melding. Gelet op de tijdelijke ‘amnestie’ had ik – in theorie – mogelijk kunnen wachten tot eind juli, maar aangezien ik daarvoor al terug hoop te reizen naar NL heb ik me gewoon op tijd gemeld voor de formaliteiten.

Er was een opstelling gemaakt waarbij de bescheiden buiten het gebouw op volledigheid werden gecontroleerd. Daar was een tent geplaatst met voldoende stoelen (op gepaste afstand) voor wachtenden. Dat waren er maar enkele, zo tegen half tien, dus was ik vrij snel aan de beurt. Om 10.00 stapte ik weer naar buiten met een van verse stempels voorzien paspoort – 2900 baht armer. Ik kan er dus weer een jaar tegen!

Overgelegde documenten voor de verlenging:
– aanvraagformulier TM7;
– paspoort plus ondertekende kopieën van de gegevenspagina en van alle bladzijden met stempels;
– origineel van de visumondersteuningsbrief van de Ambassade (snelle service: op vrijdag verzonden naar Bangkok, woensdag al weer terug!);
– kopietjes van de Arrival Card en de TM30 melding;
– kopie huurcontract;
– kopieën ‘blauwe boekje’ en ID-kaart eigenaren.


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “TB Immigration Info Brief 035/20: Jaarverlenging, Re-entry en 90 dagen melding – Immigration Chiang Rai”

  1. Peter zegt op

    Moderator: Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel http://www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website