Melder: Maryse

Vandaag was ik daar weer voor de verlenging van mijn verblijfsvergunning. Wat een verschil met vorige jaar! In 40 minuten klaar. Maar het leukste is wel dat het wachten op je nummer gebeurt in een nieuw gebouw met airconditioning en dranghekken zodat de rij ordentelijk naar voren schuift. Kopiëren in hetzelfde gebouw, met tafel zodat je in ieder geval je tas en spullen kan neerzetten.

Eenmaal binnen was ik zo aan de beurt, had net genoeg tijd om alle kopieën te verzamelen. En wat niet voldoende was werd ter plekke door de beambte zelf gekopieerd (vorige jaar nog moest ik terug in de rij van de officiële kopieermachine/man).

Duidelijk hebben de beambten training en instructies klantvriendelijk te zijn. En het werk is hun ook duidelijk makkelijker gemaakt.

Ik weet niet hoe ik die complimenten aan Immigratie moet doorsturen (Ronny, heb jij daar contact?)

In ieder geval een heel verbetering! Chapeau!


Reactie RonnyLatYa

Prima. Zo kan het dus ook…

Ik heb enkel een telefoonnummer 038-252-751-4.

****

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

3 reacties op “Melder: TB Immigration Infobrief Nr 019/24: Complimenten aan Immigratiekantoor Jomtien!”

 1. Frank Van saase zegt op

  Ik ben blij voor je maar wij pasgeleden ons verblijf met 30 dagen verlengd, en moesten er drie keer naar toe, wat een gezeur daar, eerst waren we daar moesten we 10 dagen later terug komen omdat we te vroeg waren, 1 dag voor onze 30 dagen afliep, alle papieren in orde, krijg je de vraag wie is er eigenaar van het appartement, gelukkig makelaar kunnen bellen die de gegevens doorstuurde , dan op vrijdag weer naar het kantoor, kan je dus maandag je paspoort ophalen. Dat laatste ging soepel, vorig jaar in Samui in een half uurtje geregeld maar hier belachelijk, voor een verlenging van 30 , dus gewoon als toerist. Niemand komt daar voor zijn lol, en nogmaals fijn voor jou dat het zo soepel ging maar ik vind de immigratie dienst in jomtiem helemaal k.

  • Dick van Doesburg zegt op

   in februarie precies hetzelfde meegemaakt. Moest ook 3 keer naar Jomtien voordat ik mijn verlenging had. Vreselijk hoe dat werkt daar en beleefdheid valt ook wel mee (tegen)

 2. fred zegt op

  Als je alle documenten op orde hebt gaat het omzeggens altijd heel vlot en snel. Maar als ik tijdens het wachten daar dan even mijn oren te luisteren leg en hoor hoe onwetend of nonchalant er daar velen toekomen ben ik van niks verbaasd. Je moet hier maar eens lezen welke onzin er wordt geschreven om dan nog maar te zwijgen over de sociale media waar er dan velen zijn die denken de waarheid in pacht te hebben. Informeer je degelijk en bij de juiste persoon zie instantie alvorens te handelen en hecht wat minder geloof aan de vele betweters en blaaskaken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website