Er hangt toch een soort van taboe sfeer rond Thaise vrouwen. Niet alleen om het feit dat men hier negatief denkt over Thaise vrouwen (kom ik later nog op terug), maar des te meer het gegeven dat men je met argusogen bekijkt. Ben je zo hopeloos dat je een vrouw uit Thailand moet zoeken? Is dan de veel voorkomende vraag. Negativisme ten top.

Laat je daardoor absoluut niet uit het veld slaan. Ga je eigen weg en ervaar dit soort meningen en uitspraken als kritiek zonder dat iemand er enige kennis of ervaring mee heeft. Dit is dan ook mijn eerste tip. Ga dus niet over één nacht ijs. Betreft reacties uit de omgeving.

Datingsite ThaiLoveLinks

De, tegenwoordig snelste en normaalste weg naar het zoeken van een Thaise vrouw, is natuurlijk middels een datingsite. Dan wel niet gespecialiseerd in de etnische afkomst van jouw droompartner. Op Thailandblog.nl vind je dan ook diverse tips en ervaringen over de drie grootste datingsites die Thaise vrouwen voorop stellen. Ik heb alleen ervaring met ThaiLoveLinks.com. Dat is een datingsite gespecialiseerd in Thaise vrouwen te koppelen aan westerse mannen.

De site zelf is een onderdeel van Cupid Media. Deze heeft naast een datingsite voor Thaise vrouwen, ook versies voor Afrikaanse, Latijns-Amerikanen, Russische, Oekraïense, Koreaanse, Filippijnse, Chinese etc. De inschrijving is gratis. Je kunt berichten gratis versturen en ontvangen, maar het openen kost je geld. Het goedkoopste abonnement is 29,95 EURO per maand. Het nadeel is wel dat je alleen betaald voor de website waar je betaald hebt. Dus wil je ook Chinese vrouwen bijvoorbeeld ontmoeten, dan betaal je ook daarvoor weer 29,95 EURO per maand. Ik hield het dus bij de Thaise versie.

Jonge mooie vrouwen

Nadat ik mijn profiel aanmaakte, en daar keurig een eerlijke foto van mijzelf plaatste, kreeg ik de eerste dag al gelijk veel ‘interesse’ berichten. Ze zijn dan geïnteresseerd, maar hebben niets te melden. Dat ondervond ik namelijk vrij snel. Je krijgt er echt zeker vier á vijf per dag. In het begin was ik wat in de war door deze vele interesses, mede omdat ik het niet gewend was. Vele van deze interesses kwamen van vrouwen die veel jonger waren dan ik (ik ben 27). Ze zien er bloed mooi uit, keurig opgemaakt, vaak met uitdagende foto’s proberen ze zoveel mogelijk mannen uit.

Ik heb het idee dat ze wel echt zijn, maar ze sturen wel tientallen interesse berichten per dag naar iedereen die zich aanmeld met foto. Dus in het begin kan het je in de war brengen, want wat moet je met deze aandacht? Nou heel simpel, er door heen prikken. Want, contact krijgen met zo’n vrouw of meisje is erg lastig. Vaak omdat ze random interesse berichten versturen. Van de ruim vijfhonderd berichten die ik in twee weken tijd heb gekregen, heb ik er maar drie tussen uit gepikt die serieus zijn. De vrouwen of meisjes die random interesse berichten versturen weten niet wie jij bent, ze kennen je toch niet, en ze zijn wel geïnteresseerd, maar tot een bepaalde hoogte. Na een week prikte ik dus door die zeepbel heen. Jong, wild, uitdagende tot erotisch toe uitziende foto’s en profielen zeggen nog minder dan die ene Thaise vrouw die wel op je zit te wachten.

Drie vrouwen

Ik heb dus na twee weken en vele berichten, contact met drie vrouwen. Waarvan er twee zeer knap zijn en eentje minder. Maar geloof het of niet, met die minder knappe heb ik het leukste contact en ik merk dat zij enorm geïnteresseerd is in mij. Er ontstond al een klik bij de eerste kennismaking. Ik wilde eigenlijk van haar afkomen, maar ze bleef maar aanhalen. Totdat ik meer met haar praatte, ja die eerste klik was dus geen illusie. Met die andere twee heb ik mondjesmaat contact, ze komen online wanneer het hun uitkomt (ik houd rekening met HUN tijd). En als ze al iets zeggen, dan is het vaak bij gebrek aan inspiratie, geen zin of nog erger, ze weten niet wie je bent. Om gek van te worden. Laat je zelf niet ontmoedigen nu, want zoals eerder gemeld, moet je investeren in een Thaise. Dit is dus een tweede tip, ga niet af op uiterlijk en/of jonge leeftijd. Want mijn moeder zei altijd, van een knappe tafel kun je niet eten.

Investeren in die ene vrouw, dat wil dus zeggen, praat zoveel als mogelijk met haar. Praat met elkaar over koetjes en kalfjes, maar ook hoe zij zich voelt, wat ze die dag gedaan heeft. Vraag haar over der familie, toon je respect voor haar familie, dat waarderen zij enorm. Thaise vrouwen willen niets meer dan dat een man interesse in hen toont. Althans dat merk ik maar al te vaak. Geef ze een beetje aandacht en ze doen alles voor je. Ik bedoel het absoluut niet denigrerend tegenover Thaise vrouwen, maar zo zitten zij in elkaar. Anders dan westerse vrouwen, die met veel aandacht nog niet genoeg hebben en nog gaan zitten zeiken om alles wat niet goed is. Terwijl Thaise vrouwen niet naar gebreken kijkt, maar naar wat er goed is in een man.

Respect

Als het allemaal simpeler kon, betreft het hierheen halen of daarheen gaan, dan had ik op dit moment de tijd van mij leven. Thaise kijken niet naar materiaal, maar naar genegenheid en liefde. Aangezien ze dat niet krijgen van Thaise kerels, zoeken ze dat bij westerse mannen, die wel beschikken over tederheid, genegenheid en liefde voor de vrouw in zijn reinste vorm. Respect tonen voor haar familie is een goed gegeven, en dat respect word rijkelijk beloond.

Familie in Thailand heeft een ander begrip dan wij hier in Nederland kennen. Waar we hier onze lastige (schoon, groot) ouders in een bejaardentehuis stoppen, leeft men daar in kolonies. Ik kan niet uitleggen, of goed uitleggen hoe het daar precies zit. Maar het woord respect bestaat daar niet. Omdat de algehele term respect in hun genen zit. Die drie vrouwen waarmee ik contact heb (waarvan twee vriendschappelijk) hebben iets gemeen, namelijk dat ze werken voor hun familie, niet eens voor zichzelf. Toon je als westerse man belangstelling en respect voor een familie van je ‘toekomstige’ vrouw, dan word dat nog meer gewaardeerd dan normaal. Uitzonderingen daargelaten.

Miscommunicatie

De taalbarrière is ook een verschrikking. De kans dat je een Thaise vrouw spreekt wier Engels zo goed is, is nihil. Ik erger mij vaak groen en geel aan miscommunicatie als gevolg van die taal barrière.

Een recent voorbeeld van een gesprek. Ik: “How was your day.” Zij: “Good, I work, how u?” Ik: “U mean how was my day?” Zij: “Yes I meet you.” Ik: “No, I mean, what do you mean…” Zij: “What you mean, I not understand.” Tja, hier stijgt mijn temperatuur flink van. Dit is trouwens geen incidenteel geval, dit is dagelijkse kost. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen, vrouwen die wel redelijke basis kennis hebben van Engelse taal. Gelukkig kent liefde geen grenzen.

Hoe gaat je omgeving er mee om, dat jij een Thaise vrouw hebt gevonden, waarmee jij denkt gelukkig te kunnen zijn. Meestal, vanuit eigen ervaring van afgelopen tijd, bespeur ik veel wantrouw en gegniffel. Je haalt een duivel in huis, die je financieel met huid en haar kaal vreet. Waarom zoek je niet een leuke Hollandse vrouw. Ik zoek geen Hollandse vrouw omdat ik vind dat een liefdesrelatie gebaseerd moet zijn op wederzijds respect en innerlijke gevoelens. Klinkt misschien geromantiseerd. Maar ik heb wel degelijk een goed punt te pakken. Hollandse vrouwen vinden mij allemaal erg lief, maar zien een relatie nooit zitten, vanwege mijn minder knappe voorkomen.

Trouwen met een Thaise

Oké, ik geef toe, ik ben geen Brad Pitt. En ja, ik ben erg lief en zachtaardig van nature. Laten Thaise vrouwen nou net andersom de zaken bekijken. Je bent niet de aller knapste, maar je bent erg lief en zachtaardig. Er zijn ook Thaise vrouwen die helaas voor het geld trouwen, maar ik heb nog geen contacten gehad waarbij om geld of over geld gesproken werd, anders dat als ik er zelf over begon. Trek je daarom niet veel aan van wat men denkt over dit soort ingewikkelde zaken. Je weet zelf wat je wilt, en je kan die kritische mensen pas het tegendeel bewijzen als een hele sterke en uiteindelijk huwelijkse band krijgt met een Thaise vrouw.

Van de drie vrouwen met wier ik nu contact heb, blijft er voor mijn gevoel maar eentje over. De minst knappe. Maar ik bemerk sterk dat ik juist haar meer ga respecteren en ook de uiterlijke schoonheden ga inzien. Ik vind dat een erg mooi teken van hoe een liefde daadwerkelijk aan het ontstaan is.

Thaise vrouw, ook voor jou

Ik denk dat er voor elke man wel een leuke, doch goed uitziende Thaise vrouw is. Geef je ogen en oren de kost. Ga op onderzoek uit, praat met zoveel mogelijk vrouwen, uit ook zoveel mogelijk categorieën. Ik durf te wedden dat je uiteindelijk uitkomt bij een gemiddeld uitziende Thaise vrouw, die jou met alle liefde alles kan geven. Ga dus niet in de war raken van alle interesse berichten van die poppetjes, want zij doen dat random. Je bent, hoe lullig dat ook klinkt, een passant voor hen. Ook al spreek je ze een paar keer kort, ze zijn je al vergeten wanneer je uitlogt. De echte ware weet ook na tientallen sessies wie jij nog bent.

Soms reageer ik wel eens op een berichtje die ik via ThaiLoveLinks krijg. Ik weet tot in elke detail wat zij vragen en antwoorden, en het komt elke keer weer exact overeen. Uiterlijk zegt niets, zowel die van jou, als die van haar niet. Maar die lieve Thaise vrouw bestaat, ook voor jou.

Ingezonden door Melvin

– Herplaatst bericht –

29 reacties op “Online dating met Thaise vrouwen: de ervaringen”

 1. Herman Buts zegt op

  Hallo

  Ook ik heb mij vriendin via een datingsite leren kennen, maar ik zou zeggen gebruik niet Thai love link of een andere dure betalende site, waar inderdaad een heel deel opgemaakte profielen zitten
  Ik heb goeie ervaringen met Thai Friendly, gratis met enkele beperkingen, maar als her klikt schakel over op Skype , whats app, line of dergelijke, gratis en in Thailand quasi door iedereen gebruikt
  En ja ik heb enkele vriendinnen in Thailand gehad voor ik de ware vond maar dat is hier ook zo, als je een vriendin zoekt

  veel succes in elk geval

  Herman

 2. Henk zegt op

  http://www.dateinasia.com
  Helemaal gratis!!

  • PEER zegt op

   Ja Henk,
   “Je weet nooit hoe ‘n koe ‘n haas vangt”
   En Melvin hoeft geen Brad Pitt te zijn hoor!
   Kijk maar es naar Ben Mandemakers of Eric Berkhof, zéker geen Bradjes Pitt.
   Het is hun ook gelukt om ‘n aardige vriendin aan de haak te slaan, maar toevallig staan ze in de Brabantse Quote’100

 3. henry zegt op

  zoals hierboven al gezegd vermijd betalende datingsites. Er zijn zeer goede gratis datingsites die vooral bezocht worden door dames uit de middenklasse met een goede opleiding.

 4. Roy zegt op

  Online daten is en blijft een gok.De grote meerderheid van de dames die je op Thailovelinks tegenkomt
  zeker de mooie werken in het nachtleven.Kijk maar een keertje wanneer ze online zijn.
  Een normaal wekende dame is niet om 2a3u ‘snacht online.
  Verder zou ik als raad willen geven.Beschouw het als middel om af te spreken (daten)en een relatie dat
  bekijk je pas als je elkaar ontmoet hebt.Beloof niets en hou alle opties open.
  Als er een paar dames zijn die je wel leuk vindt.Ga dan naar Thailand en maak er een leuke rondreis van.
  Je hart zal dan wel zeggen hoe het verder loopt.

  • Rien van de Vorle zegt op

   ThaiLoveLinks heet nu ThaiCupid.
   ik zit er al jaren op en betaal eens voor 3 maanden en dan weer een tijdje niks. Toen ik nog in Thailand woonde heb ik redelijk veel vrouwen voor ’n weekend op bezoek gehad. Niet omdat ik meerdere vrouwen wou hebben maar ik woonde 300 meter van het strand en had kamers te huur. Ze kwamen dus ook voor een gratis-weekendje bij het strand. Als het er op aan komt, dan is er altijd wel wat waardoor het niet verder komt. Zelfs eentje die op mijn verzoek naar een doctor ging voor een bloedtest toen ik hoorde dat haar ex veel vreemd ging en onveilige seks had. Het bleek dus dat hij haar HIV had bezorgd. Ze wou mij geen risico laten lopen vanwege mijn 3 jonge kinderen…. Het verschil met een datingsite hier in Nederland, het valt me op dat 95% van die vrouwen roken en van de Thaise 95% niet roken! Roken of niet roken maakt voor mij een groot verschil, niet alleen om de stank en vieze adem maar waarom roken ze? Van de stress meestal. Begrijp je wat ik bedoel?
   Ik heb een 9 jarig huwelijk achter de rug met een 20 jaren jongere Thaise die aanvankelijk geen Engels sprak en ik bijna geen Thais, communicatie met volledig begrip is heel belangrijk. Ik ben nu wat ouder, heb na de scheiding van mijn Thaise-ex die bleek te gokken, de 3 kinderen toegewezen die ik alleen gedurende 15 jaren heb opgevoed en zou nu geinteresseerd kunnen zijn in een Thaise 40+ dame. Ik ben niet afhankelijk omdat ik al 15 jaar zonder Thaise echtgenote in Thailand heb geleefd. Ik heb een heel duidelijk profiel over mezelf en over waar ik naar op zoek ben. Jammer dat de meesten alleen op mijn foto’s reageren zonder het profiel te hebben gelezen. Ik heb veel geleerd van de contacten op ThaiCupid , voorheen ThaiLoveLinks.
   Inderdaad, die snachts online zijn, kunnen overdag geen ‘normale werkdag’ hebben dus werken ze in een bar die om 02.00 sluit en dan gaan ze nog een paar uur online, of men werkt in de verpleging en heeft nachtdienst of ze wonen in het buitenland waar ze zijn gescheiden. Ik vindt het gewoon een leuke en leerzame bezigheid en heb inmiddels een speciaal iemand die aan ‘mijn normen’ voldoet en beloofd dat ze van haar schulden af is als ik aan kom alleen moet ze me nog even uitleggen hoe ze dat gaat doen want ik heb geen zin in ‘onaangename verrassingen’en mijn tijd te verspillen aan iets ‘onrealistisch’.
   Gewoon een profiel aanmaken met een paar foto’s en begin te daten, best leuk en er is keus genoeg want er zitten er gemiddeld rond de 1000 overdag online.

 5. Rob zegt op

  Hoi Melvin
  Ik ben ook lid geweest van thailovelinks.
  Het engels was slecht en die goed engels spraken die hadden vaak in de bar gewerkt of werkte er nog steeds.
  En het was niks voor mij het werkte gewoon niet ,ik in nederland en dan de dame in thailand .
  Een flinke telefoon rekening en dan zag je die dame werd het toch niks.
  Toen ik thailand ging wonen ,was het makkelijker maar je ziet dan ook hoe de dames hier zijn.
  Ik heb twee keer een serieuse relatie gehad ,maar uiteindelijk werd het niks .
  Want het is geld waar ze toch naar op zoek zijn ,is het het niet de dame dan is het de familie.
  Ze moeten de nieuwste telefoon en papa wilde een toyota vigo enz enz.
  Er zullen ook goede dames zijn maar ik woon hier nu 7 jaar en ik hoor en zie het te vaak.
  Nu ben ik bij FilipinoCupido gaan kijken op advies van iemand.
  En dat was toch wel een wereld van verschil.
  Ze spreken en schrijven bijna allemaal engels.
  En ik heb met verschillende dames gechat en heb ze ontmoet.
  Het was echt verrassend hoe de dames daar daar zijn .
  Ik heb nu sinds 2 jaar een schat van vriendin met alles blij en ze vraagt nooit om geld .
  Nu vind ik dat je ze hetzelfde moet doen als met een nederlandse.
  Dus wat je in nederland normaal vindt moet je hier ook doen .
  Maar geen huizen geven auto’s e.d
  En als iemand in nood zit dan help je ze ,maar dat is het voor mij.
  Veel geluk met zoeken ,je zult heus wel een leuke vriendin vinden maar gebruik je verstand.

 6. john mak zegt op

  ook een aardige site is dateinasia is geheel gratis

 7. Aart zegt op

  Ik heb veel ervaring met internetdating in Thailand en ik heb nog nooit betaald voor een datingsite, simpel omdat ik er voor zorg dat alleen de eerste gesprekken via die site lopen, de rest doe ik via skype, yahoo of Gmail.
  Ik weet bij mijn 1e afspraken dat ik het alleen met een foto moest doen, voordat we elkaar daadwerkelijk in het echt zagen, ik herriner me een leuk meisje op de foto die in het echt 10 kilo zwaarder was dan op de foto, ik zei haar dat ik nog wel even verder zocht, veel dames zijn echt alleen maar op geld uit en vergis je niet, die gaan over lijken om dat ook te krijgen,
  Hebben sex zonder bescherming met alles en iedereen, jij bent slecht een van de velen….
  Ik zeg er ook ALTIJD gelijk bij dat ik geen rich falang ben, maar dat willen ze niet horen.
  dat is 1 van de redenen geweest om nooit op dames uit Pattaya te reageren, ik ben niet geinterresseerd in bars of bargirls.
  Ik herriner me het verhaal van een lief meisje die me vertelde absoluut geen geld te hebben om te eten, in het zelfde gesprek vertelde ze me dat ze een tubetje gezichtscreme had gekocht voor 7000bht .
  Toen ik opperde dat ze dat geld misschien beter voor eten had kunnen bewaren reageerde ze zeer verongelijkt en was onze relatie afgelopen.
  Er was een meisje die me een glas ijsthee zag drinken(online) maar ze was er van overtuigd dat ik whisky dronk , ik drink niet want ik gebruik medicijnen die niet samen gaan met drank, en dat had ik haar ook verteld, maar ze wist het zeker ik dronk whisky, einde relatie !!!
  De beste gratis site voor leuke thaise dames is voor mij goodtthaigirl dan kan je met de dames een afspraak maken om te videochatten op skype o.i.d., dat zie je allebei wat voor vlees je in de kuip het, en weet je snel of je verder wilt met elkaar.
  Dan loop je het risico dat ze niet op komen dagen maar det moet je dan maar incalculeren.
  Veel dames hebben slechte ervaringen met daten, zowel met falang als met thai, is ook logisch veel mannen willen cybersex en behandelen vrouwen zonder respect, dus als je date via internet behandel de dames dan met respect en lieg niet.
  Vroeg of laat komen ze er achter en dan ben je de lul…..

 8. ANDRE DESCHUYTEN zegt op

  Nu ik had ook een Thaise vriendin leren kennen via een datingsite nl. ThaiCupid.com. Na enkele maanden op skype gecommuniceerd te hebben ben ik haar gaan opzoeken in Udon Thani (Issan, arme streek van Thailand) Het is eerste real kontakt liep vlot, we hebben samen geslapen maar nooit seks gehad, dat wou ze niet voor het huwelijk. Achteraf heb ik moeten besluiten dat dit niet de vrouw van m’n leven was, ze bezocht dagelijks de Tempel. Als je zo iemand voor jou hebt wilt dat meestal zeggen dat deze persoon niet goed in het hoofd zit.
  Na m’n thuiskomst ben ik terug gaan zoeken maar nu op GoodThaiGirl.com en heb verschillende dames zelf aangesproken.
  Bij één zijn de vonken overgeslagen, zij heeft zelf voorgesteld om na 2 maanden te hebben gechat op Skype, naar mij in België te komen, heb dat aanvaardt en na 3 maanden hier bij mij te hebben verbleven hebben we samen de reis gemaakt naar haar thuis in Sakon Nakhon (ook Issan en nog armer dan Udon Thani) Heb haar familie ontmoet, toon vooral VEEL respect voor haar familie, zij doet dat ook voor jouw familie. Ondertussen weet ik dat een gepensioneerde persoon slechts 500 Thai baht per maand krijgt van de Thaise overheid als wettelijk pensioen. (500 Thai baht is +/- 11 euro en ze houden geen rekening of je veel of weinig verdient hebt tijdens je carrière – iedereen krijgt hetzelfde bedrag ook een dokter of een directeur bij de bank krijgt maar 500 THB)
  M’n vriendin heeft mij nooit geld gevraagd, noch voor haar noch voor haar familie. Er wordt wel verondersteld dat je, in haar geval is haar moeder gepensioneerd, af en toe bijvoorbeeld 200 euro gaat storten op de bankrekening van haar moeder. Als je dat doet voor hen, krijg je dat dubbel en dik terug in je huidige leven.
  We hebben samen besloten te trouwen in de maand november 2015 doch niet op de traditionele Thaise traditie dat wilt zij niet, is te duur in haar ogen, doch enkel voor de Staat (gemeentehuis) en enkel een dineetje samen met de families. Ik ben momenteel invalide en hoop dat er een dag komen gaat dat ik terug aan het werk kan gaan. M’n vriendin, toekomstige echtgenote, doet alles voor mij, het lichamelijke dat ik krijg, dat heb ik nooit mogen ervaren van een Westerse vrouw, het huishoudelijke evenmin, als we op stap gaan (ze gaat nooit alleen, ook doet ze nooit boodschappen alleen, schrik dat iets meeneemt dat te duur is) kijkt ze wel naar de vitrines maar zegt steeds, laat ons wachten op de laatste momenten van de solden, dan is het goedkoper. Ze kan het zich permitteren met zo een maatje (S en soms M) doch als dit echt mooi is stap ik gelijk de shop of boutique binnen. (Ik heb het geluk dat ik niet elk centje tien keer moet omdraaien vooraleer het uit te geven)
  Als je een Thaise vrouw aan de haak slaat, behandel haar met veel respect (geen geweld gebruiken) en met veel liefde.Respecteer haar familie en je bent hun oppergod.
  Als je naar Thailand reist en je ontmoet je meisje/vrouw kus haar nooit op de mond in het openbaar of bij de familie, enkel als je alleen bent met haar in een kamer kan je haar kussen op/in de mond.
  Ik wens je veel geluk in jullie zoektocht…..

 9. cleppe wim zegt op

  De nagel op de kop. Ik heb mijn vriendin leren kennen via Thai cupid, een hele
  Lieve vrouw, spreekt vlot Engels, en ik was in het begin ook wantrouwig maar ben heel eerlijk en open geweest tegnover haat, en heb haar ook direct verteld dat ik absoluut niet rijk was. Wij zijn nu 6 maand samenen zij is een echte droomvrouw. En haar ouders zijn zo lieve mensen. Zeker en vast niet uit op geld zoals velen beweren, respecteer jen en hun cultuur en je krijgt deze in drievoud terug, maar je moet er voor open staan, familie komt altijd op de eerste plaats. Ik ben een gelukkig man, dank Thai Cupid.

 10. theoS zegt op

  Goh, ik haalde mijn nuwarende vrouw uit een bar op Patpong en we zijn nu samen en getrouwd sinds 30 jr, ja dertig. Ik heb meer vertrouwen in een zgn. bargirl dan iemand van een dating site. Iemand die je nog nooit gezien hebt en daar je hele levens loop aan verteld op Internet. Kunnen je van alles wijs maken. Ieder zijn/haar lust of leven. Als oud zeeman op de wilde vaart, (16 jarige tot 60 jarige) voel ik mij ook geen haar beter dan een Bargirl, wat dat ook mag betekenen.

 11. BA zegt op

  Als je 27 jaar oud bent dan kan je beter gewoon op het vliegtuig stappen. Kies een leuke plaats uit. Ga naar een lokale Thai disco. En gebruik een app op je telefoon om mogelijke dates te ontmoeten, haast altijd prijs.

  Zoals Aart schrijft, een vrouw die liever 7000 baht in een schoonheidscreme steekt ipv eten kopen. Dat is in onze westerse ogen dom maar aan de andere kant begrijp je dan het Thaise dating spel niet. Ga eens op vrijdagavond of zaterdag avond naar een trendy disco die booming is en dan zie je gewoon hoe het gespeeld word. Meiden staan in de rij en de ene wil nog mooier zijn als de andere want ze weten dat de eerste indruk een daalder waard is en als ze daarmee een rijke man kunnen vangen. In hun ogen is die schoonheidscreme dus ook iets wat ze voor jou doen. Omgekeerd doen de mannen er hun best voor om er op hun paasbest uit te zien want als je er succesvol uit ziet dan betekend dat haast automatisch aandacht van de vrouwen. Barrekeningen van 5000-10.000 baht op een avondje zijn echt geen uitzondering ook al moeten de mannen de rest van de week creperen. Of in een dikke BMW voor komen rijden ook al heeft hij de rest van de week geen eten door de financiering. De vrouwen hier dromen van een succesvolle echtgenoot en een rijk leven. You want the girl, sell the dream 🙂

 12. Bruno zegt op

  Beste lezers,

  Het verdient geen uitleg dat je op internet veel scams tegenkomt, dat er veel risico’s verbonden zijn aan het online daten en dat je snel je geld kwijt bent zonder resultaat.

  Ik lees hier in de hoofding van bovenstaand artikel het woord “taboe”, welnu, sta me toe dat taboe en het omringende negativisme eens te doorbreken door mijn verhaal te doen. Want hoe wil je nu eigenlijk iets positiefs opbouwen als er zoveel negativisme rondhangt? Dat lukt niet.

  Het daten met een Thaise dame kan allemaal veel eenvoudiger, zonder risico dat je een bargirl ontmoet die enkel op je centen uit is, en met veel meer slaagkans. En – met veel minder financieel risico en aan een lagere kostprijs dan iedere avond de bars afgaan of kans lopen om opgelicht te worden op websites waarvan we geen namen gaan noemen.

  Ik heb mijn Thaise echtgenote leren kennen bij Meet Me Now Bangkok (www.meetmenowbangkok.com). Ga gerust eens naar deze website. Ter informatie: bovenaan zie je een paarse balk met daarin 8 foto’s van gelukkige westerse-thaise koppels. Mijn vrouw en ikzelf staan in de meest linkse foto van deze 8 foto’s, ik draag een wit hemd en zij draagt een oranje bloes, en we houden beiden het rode woord “Love” vast. Klik op de blauwe knop Testimonials en scroll naar beneden, daar zie je ons nogmaals. Dit is gewoon even om jullie aan te geven wie we zijn en ook, om aan te geven dat je vertrouwen mag stellen in wat ik hier schrijf.

  Even mijn verhaal in het kort: ik heb Kanyada (Yaya is haar roepnaam), mijn vrouw, via Meet Me Now Bangkok leren kennen begin februari 2013. Ik heb vooraf de moeite genomen de Thaise cultuur grondig te bestuderen. Na verificatie van mijn profiel (opsturen van oa copies van mijn paspoort, en bewijs van goed gedrag en zeden, en nog enkele andere zaken) had ik op de website van Meet Me Now Bangkok de Platinum”-status, wat wil zeggen “betrouwbaar”. De dames die je via Meet Me Now Bangkok leert kennen hebben ook allen deze status, ze zijn allemaal gecontroleerd in die zin dat Nathamon, de zaakvoerder, nagaat of ze niet oin de prostitutie werken, nergens voor veroordeeld zijn, enz.

  Kanyada en ikzelf begonnen dan te skypen, soms waren dat skypegesprekken van 10 uur en ging zij van het internetcafé naar huis om 2 uur ’s nachts.

  In juni 2013 hebben we elkaar dan voor het eerst in Bangkok ontmoet.

  Hoe werkt Meet Me Now bangkok?
  – Je vult je gegevens in op de website

  – Je kan vanop de website (zo was het toch 2 jaar geleden) boeken downloaden met cruciale informatie over de Thaise cultuur en wat je moet doen om succes te hebben met een Thaise dame. LET OP: bestudeer deze boeken grondig, want hiermee leg je de basis om een gelukkig leven met een Thaise op te bouwen. Zonder kennis van de Thaise cultuur heb je 99% kans dat het foutloopt! Als je Thaise dame geen kennis heeft van jouw cultuur, of niet bereid is hierover te leren: idem dito, het moet van twee kanten komen. Bij bijna alle westerse-thaise relaties die stuklopen kan je dit terugbrengen tot een gebrek van kennis van elkaars cultuur, dus neem je tijd om deze cruciale info te bestuderen en zoek wat verder online informatie over de thaise cultuur (en eerlijk gezegd, ik kreeg toen reeds de nieuwsbrieven van Thailandblog.nl en dat heeft me veel inzicht gegeven, waarvoor ik heel dankbaar ben)

  – Je wordt door Nathamon gecontacteerd

  – Je kan je inschrijven op de datingwebsite die bij Meet Me Now Bangkok hoort

  – Je behaalt de platinumstatus door copies van bepaalde documenten in PDF door te sturen, 2,5 jaar geleden was dat in mijn geval mijn belgische identiteitskaart, mijn paspoort, een elektriciteitsrekening ten bewijze dat ik woon op het adres dat ik aan Nathamon aangaf, mijn rijbewijs, en ook een bewijs van goed gedrag en zeden, zoals we dat hier in Belgie noemen, en dat je dus eenvoudig bij de gemeente kan aanvragen. Scan alles in en stuur door per email.

  – Je zal zien dat er op de datingwebsite ook dames zijn met deze platinumstatus, hetgeen betekent dat ze op dezelfde manier gecontroleerd zijn. Er komt geen platinum-dame voorbij hun screeningsproces en weet ook, dat als ze na het behalen van platinumstatus “een scheve schaats rijdt” zoals bv mannen voor sex contacteert, en Nathamon ontdekt het, dat ze van de website gehaald wordt.

  – Leg contacten met dames op de website gedurende enkele maanden en neem de tijd en moeite om met hen te praten (in ons geval waren dat ellenlange gesprekken, hele weekends en avonden)

  – Maak een afspraak via Skype met Nathamon

  – Maak samen een shortlist van de dames die je wenst te ontmoeten, mits deze dames hiermee ook akkoord gaan wordt dit gepland.

  – Reis af naar Thailand, neem vakantie bij je werkgever indien je voor een werkgever werkt

  – Nathamon pikt je op op Suvarnabhumi airport, in mijn geval was dat bij Meeting Point 3

  – Cultureel gesproken is het in Thailand “not done” dat je elkaar zomaar op een date ontmoet zonder derde persoon. Als je de Thaise cultuur bestudeerd hebt (en ik hoop dat je dat doet, anders mag je je verwachten aan falen) dan weet je dit ondertussen. Het betekent concreet dat Nathamon alleszins bij jullie eerste ontmoeting er bij is

  – Relax, geniet, praat over van alles en nog wat, … en vergeet niet welke lessen je geleerd hebt toen je de cultuur bestudeerde, toon respect voor de plaatselijke bevolking, glimlach, maak misschien een wai teveel dan te weinig, leer de uitdrukkingen “sanook”, “mai pen rai”, “koh tood”, “kop khun krap”, “sawadee krap” en je komt al héél ver (dit is zowat alles wat ik van de Thaise taal ken, en de hele buurt waar mijn vrouw woont waardeert deze eenvoudige basis woorden enorm)

  Kostprijs: ik heb Nathamon toentertijd 5000 USD betaald. Dat is niet veel geld als je eens vergelijkt met wat je potentieel kwijt bent op sommige datingsites, aan bargirls, aan scams, … Plus hier ga je regelrecht op je doel af: een gelukkige relatie met een serieuze Thaise dame. En dat is waar Meet Me Now bangkok voor staat, niets meer en niets minder.

  Resultaat: ik kan hier natuurlijk enkel voor mezelf praten:
  – Ik heb mijn gegevens op de website van Meet Me Now Bangkok ingevuld tussen kerstmis 2012 en nieuwjaar 2013.
  – Nathamon heeft mij telefonisch gecontacteerd begin januari 2013.
  – Ik heb Kanyada via de website leren kennen begin februari 2013.
  – Ik had platinumstatus midden februari 2013
  – Kanyada en ik hebben continu via Skype gepraat tot en met 12 juni 2013 en toen reisde ik af naar Bangkok
  – Op 13 juni 2013 hebben we elkaar voor het eerst ontmoet in Bangkok (redactie, ik ben bereid u gedateerde foto’s te bezorgen ten bewijze dat ik hier geen leugens vertel)
  – Kanyada is naar belgie gekomen in de tweede helft van oktober (11 okt 2013 – 26 okt 2013)
  – Ik ben opnieuw naar Thailand gereisd van 14 of 15 december 2013 tot en met 27 december 2013
  – Wij zijn in Bangkok getrouwd op 19-12-2013 en bleven maar praten via skype, line app, email, …
  – Kanyada woont bij mij in Belgie sinds 30-05-2014 (visum gezinshereniging)
  – zorg voor een goede documentatie voor onderzoek schijnhuwelijk en praat hierover met je vrouw!

  Ik hoop van ganser harte dat dit verhaal jullie de juiste denkwijze geeft om positief contact te leggen met een serieuze Thaise dame en dat jullie samen heel gelukkig mogen worden. Toegegeven, deze methode vraagt ook veel inspanning, tijd, en er hangt een financieel prijskaartje aan, maar als je (misschien niet) bereid bent deze inspanning te leveren dan weet je als man ook dat je (misschien niet) bereid bent om te investeren in een goede relatie.

  Met vriendelijke groeten,

  Bruno

  • Piet zegt op

   Sorry Bruno, ik gun je alle geluk van de wereld maar ik vind 5000 USD veel geld voor een tussenpersoon die als matchmaker optreed er zijn vele andere manieren ( zie commentaren van anderen) om het zelfde te bereiken zonder zo’n grote investering
   Piet

  • lomlalai zegt op

   Nou, voordat je er $5000,- dollar doorheen gejaagd hebt met de traditionele methode, dan moet je behoorlijk je best doen. Deze manier zal ook wel te werken maar komt ook erg zakelijk over, er blijft weinig ruimte over voor het avontuur wat ook z’n charme heeft. Verder klinkt de manier waarop dit geschreven is mij een beetje reclame-achtig in de oren, wellicht zakelijke banden met deze organisatie?

 13. Tino Kuis zegt op

  Citaat van Melvin: ‘Familie in Thailand heeft een ander begrip dan wij hier in Nederland kennen. Waar we hier onze lastige (schoon, groot) ouders in een bejaardentehuis stoppen, leeft men daar in kolonies.’ O ja, is dat zo?

  In Nederland wonen 85 procent van alle tachtig-plussers gewoon thuis, de helft zonder enige hulp, de andere helft met enige of redelijk veel hulp.
  In Nederland lopen sommige kinderen het vuur uit hun sloffen om voor hun ouders te zorgen, en ik ken in Thailand veel ouderen die door hun kinderen in de steek zijn gelaten. Ik geloof er niets van dat er wat betreft ‘respect voor ouderen’ veel verschil zit tussen deze twee landen.

 14. Tukker zegt op

  Het valt mij weer op dat er tussen de reacties weer wordt gesproken over de bar girl . Wat is er mis mee ? heb mijn vrouw jaren geleden ontmoet bij de bar waar ze werkte en we hebben het al ruim 10 jaar prima in Nederland . Altijd dat negatieve over de bar girl nee die verslaafde computer dames dat zullen allemaal de besten zijn aan mijn hoela .

  • Hans zegt op

   Ben het met je eens.
   Ik heb 3 vrienden in Holland wonen die inmiddels getrouwd zijn met een (ex)bargirl.
   En dat gaat prima. Ik heb niets met datingsites.
   Zelf heb ik ook een aantal relaties gehad met vrouwen in Thailand. En ook niet alleen bargirls.
   Ook met een kapster en een masseuse. Ben zelf alleen nog niet toe aan een vaste relatie met een Thaise vrouw zolang ik nog in Nederland woon. Mogelijk ga ik volgend jaar emigreren en dan ga ik rustig op mijn gemak een lieve vrouw zoeken. En het zal me worst wezen of ze wel of niet in een bar werkt.
   Hans

  • khun moo zegt op

   Persoonlijk denk ik , dat een zogenaamde bargirl wel eens de betere keus zou kunnen zijn.

   Het zijn wel de types die omgangs ervaring hebben met een Farang , die toch uit een andere cultuur komt.

   Ik heb zelf een kantoorbaan gehad in Bangkok en de meeste dames waren oer conservatief.
   Erg zakelijk, geen greintje humor.
   Beetje staphorst types zogezegd.

   Ik kan dan ook een bar girl van harte aanbevelen.
   Wees eerlijk naar elkaar.

 15. Rob zegt op

  Ls,

  Maak leuke ervaringen maar er is veel kaf onder het koren.

 16. Rien van de Vorle zegt op

  Toen ik eens Engelse les gaf op het platte land in Thailand, kwam er een groepje bevriende dames naar me toe om voor hun vertalingen te doen. Ze waren ook op ThaiLoveLinks maar begrepen niet wat de ‘farang’ schreef. Ik bood aan om Profielen aan te maken en om een cursus Engels in elkaar te zetten. Ook verzorgde ik hun correspondentie en deed ofdat ik de dames was want hun hadden de vraag gesteld, wie is er een goede man en wie niet? Ze dachten dat ik dat wel zou kunnen beoordelen, beter dan hun. Ze kwamen 2 x 2 uur per week op de les en ik liet hun dan zien wie van de mannen ik had geselcteerd, hun konden dan kiezen met wie ik dan verder zou gaan totdat een persoonlijke kennismaking tot stand kwam. Uiteindelijk had ik een klas met 15 dames. Normaal kijken de heren niet naar de kant van de mannen dus weten we niet wat voor mannen er op de site zijn en hoe ze zich gedragen maar ik heb er veel gezien. Ik heb er ook gezien die naar alle 15 vrouwen binnen 15 minuten liet weten dat hij serieus geinteresseerd was?! Ik hoor van de dames dat er verzocht wordt om naakt te gaan en dat er ook mannen zijn die trots zijn op hun geslachtsdeel! Ik heb ervaren dat er mannen naar Thailand op vakantie gaan en vele vrouwen in verschillende steden gaan bezoeken. De bezoeken spelen zich meestal in lokale hotels af. We noemen dat (de Thaise vrouwen en ik) een ‘Free sex-tour’ en dat is niet wat ze willen. Er speelt zich heel wat af maar het is ook leuk.

 17. Walter zegt op

  Ik ben zelf 23 jaar getrouwd geweest met een Thaise vrouw die 4 maanden geleden plotseling aan een hersenbloeding is overleden. Een paar weken later ging mijn mobiel kapot, dus heb ik die van haar in gebruik genomen. Dat ding kon ook appen, had ik nooit gedaan maar laat maar, maakt niet uit! En toen kreeg ik een week of wat later een app verzoek. Geaccepteerd, waarom niet en we hebben wat af zitten appen, alhoewel geen datingsite we werden verliefd op elkaar. Altijd om gelachen en grapjes gemaakt verliefd worden via internet kan niet, nou ik weet wel beter. Donderdag ga ik naar haar toe.

 18. Rob V. zegt op

  Datingsites maken het zoeken een stuk makkelijker, immers een grotere vijver om in te vissen en je kunt al op kenmerken filteren/zoeken. Maar een datingsite specifiek voor een bepaalde doelgroep staat mij toch wat tegen. Of dat nu voor “hoger opgeleiden” , “een maatje meer” of een bepaalde nationaliteit is. Ja mensen hebben voorkeuren maar liefde kan je verassen. Ik geef toe, ik vind Aziatische dames ook meer dan gemiddeld aantrekkelijk, maar om nu te zoeken op een website gespecialiseerd in Aziatische dames of zelfs specifiek Thailand? Mijn tweede zorg zou zijn dat je dan een dame treft die blijkbaar in haar wensenlijst heeft staan dat ze een farang wil. Dan doet toch iets van het spontane af. Zou ik in Thailand wonen dan zou ik eerder een reguliere datingsite kiezen, zodat je minder snel iemand treft die blijkbaar bepaalde pluspunten aan een farang toekent. En je zelf eigenlijk geen bepaalde pluspunten aan een vrouw (of man) moet toekennen puur op basis van herkomst land. Maar iedereen doet zijn ding maar, iedereen verdient het ten slotte om gelukkig te zijn met een wederhelft.

  Nu ik onvrijwillig alleen ben weet ik nog niet zo goed wat ik moet, mijn plots overleden lieve schat trof mij per toeval op straat. Ik had mensen hard uitgelachen als ze even daarvoor hadden gezegd “jij hebt straks een Thaise” , en zei verwachte net zo min een farang te treffen. Door toeval kan je de ware liefde treffen. Datingsites kunnen daar een stukje bij helpen maar ook evengoed de kans op illusies vergroten. Ik heb totaal geen idee wat de liefde in te toekomst brengt. Thailand is een prachtig land, mijn vrouw was fantastisch. Ik zou niets liever willen dan mijn lieve lieve schat terug aan mijn zijde. Een onmogelijke wens. Wie,, waar en hoe ik een nieuwe liefde zal ontdekken, geen idee. Alleen zijn is geen pretje. Maar ik dicht “de Thaise” geen speciale eigenschappen toe. De Thaise, de Nederlander etc. bestaan niet eens. Ik hoop gewoon een weer een leuke lieve vrouw tegen te komen en als het meezit blijf ik geen jaren alleen want dan wordt ik denk knetter gek. We zien wel wie mijn pad kruist, de toekomst is onvoorspelbaar in al zijn pracht en gruwelijkheid.

  NB: ik sluit me bij Tino aan wat betreft de onterechte cliché beelden over ouderen.

 19. Mr.Bojangles zegt op

  Moet me toch iets van het hart:
  Misschien kom ik in andere barren… (in Pattaya) En ja, er zijn een aantal dames alleen maar op geld uit. Vooral de (heel) jongere. Maar veel ‘barmeisjes’ zijn gewoon heel aardige dames. Vergeet niet dat ze daar werken omdat ze meestal door de familie gestuurd zijn. En als je een normaal gesprek met ze aanknoopt, en meerdere malen spreekt, dan blijken het heel gewone aardige vrouwen te zijn. Althans, ik kom er behoorlijk wat tegen. Zelfs als ik door Soi 6,7 en 8 loop. Ik stop niet zo vaak om wat te drinken, loop er gewoon eens doorheen, maar ook daar tref ik wel heel gewone, normale aardige dames. Maar daar kom je pas achter als je niet even snel een wip wilt en goed naar de dames kijkt. Zijn ze niet opdringerig maar kijken ze gewoon vriendelijk vanaf hun plek, goeie kans dat ze aardig zijn.
  Zeer waarschijnlijk zouden de meeste ‘barmeisjes’ daar ook het liefst zsm weg willen. Ik vind het jammer dat er op websites meestal een negatieve klank aan dit woord gegeven wordt. Zelfs in Walking Street. ik liep ‘Angel’s Place’ of zoiets binnen. Kreeg een tafeltje toegewezen, en de jongedame die daarop aan het dansen was, kwam even een praatje maken en bleek echt heel aardig en gewoon te zijn.Maar je moet wel wat verder praten dan “where are you from”, etc. Voor mij geen negatieve klank aan ‘barmeisjes’.
  Zoek eens een bar die ietsje rustiger gelegen is, bijv. aan de andere kant van Second Road in een zijstraat. En knoop eens op je gemak een praatje aan. En kom morgen nog eens terug, in no time heb je normale vriend(inn)en.

 20. Kees zegt op

  Ik heb mijn vrouw leren kennen via Thaikisses.com. Mijn vrouw spreekt alleen Thais dus wij communiceren met elkaar in het Thais. Als ik een keer iets niet begrijp dan zeg ik dan. Mijn vrouw herhaalt dan wat zij zei of gebruikt andere woorden. Dit heeft ertoe geleid dat wij elkaar telkens verstaan en begrijpen.

 21. Cees zegt op

  Het beste is gewoon naar Thailand te gaan. Kom je dames genoeg tegen. Ik heb mijn vrouw niet via een datingsite leren kennen maar ben die gewoon tegen gekomen in neen park. Na wat kletsen samen wat gaan eten en s’avonds stappen. Haar met een taxi naar huis laten brengen en voor de volgende dag weer afgesproken. Dat een vakantie lang gedaan. Na de vakantie contact gehouden. Volgende vakantie verder gegaan. Daarna wilde ze graag een vakantie in Nederland en dat heb ik geregeld. Zij na de vakantie gelijk op Nederlandse les en sinds 2010 is ze in Nederland. Tot volle tevredenheid. Over 3 jaar naar Thailand verhuizen.

 22. Jon zegt op

  Heb 3 maanden op Thailovelink gezeten,heb 1 meeting gehad,en na 2 maanden getrouwd, Nu al 5 jaar, super. Wel een naald in een hooi berg!

 23. Philippe zegt op

  Je oogst wat je zaait. Dit is hier meermaals terecht gezegd.
  Als je lief, beleefd, respect- en attentvol bent, maw normaal doet, het is eender bij welke Thaise dame, dan krijg je een “normale” reactie (actie is gelijk aan reactie) en dan blijkt heel snel dat velen onder hen niet anders zijn dan jij of ik.
  Heb zonder bijbedoelingen soms, zeg maar dikwijls, uren met bargirls, soms zelfs ladyboys, zitten drinken of zelfs gaan eten (niet meer of minder) en uren zitten of liggen praten over alles en nog wat, dus over het leven in het algemeen, en at the end is het verbazend hoe klein het verschil is tussen beide denkwijze of cultuur en hoe tof ze allen kunnen zijn, lees “gewone mens” zoals jij en ik .. heb hier vrienden aan overgehouden,.
  Natuurlijk zijn er adders in “die” kringen” maar die zijn er bij vele farangs ook met hun “FFFF” macho gedrag, laat die maar elkanders “spel spelen” (voor mij zijn beide quantité négligeable).
  Nu even over dating site gesproken, is Tinder hier in Europa dan anders dan in Thailand ? Ik stel me de vraag.
  Hoe dan ook de “klik” met de vrouw van je leven kan lang op zich laten wachten maar ook zeer snel gaan .. het is allemaal kwestie van “wederzijds respect en aantrekkingskracht op het juiste moment”, zoals het in de sterren geschreven staat .. en is dat nu via dating of tijdens een bezoek aan een Mall, Bar of massage salon in Thailand? Wie weet ? .. Maar ergens loopt “ze” rond en ergens loop “hij” rond, de vraag is “waar komen ze elkander tegen” ? op een date-site of op een “face-site” ?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website