Thaise humor met ondertiteling (video)

Door Redactie
Geplaatst in Cultuur
Tags: ,
21 augustus 2013

Van Tino Kuis kregen wij twee video’s toegezonden van een Thaise komiek: Note Udom. Deze man is in Thailand vrij bekend.

Normaal gesproken is een conference niet of nauwelijks te volgen omdat je dan de Thaise taal moet beheersen. Deze YouTube filmpjes zijn echter in het Engels ondertiteld.

In de eerste video gaat het over zijn vriendin die de relatie met hem wenst te beëindigen. En de tweede video drijft hij spot met het Boeddhisme, geloof in geesten, geesteshuisjes, tham boen en zichzelf.

Video 1 Note Udom over zijn vriendin

Bekijk de video hieronder:

[youtube]http://youtu.be/A39vRluCkT8[/youtube]

 

Video 2 Note Udom over het geloof in Geesten

Bekijk de video hieronder:

[youtube]http://youtu.be/rKfrqfzy1oM[/youtube]

2 reacties op “Thaise humor met ondertiteling (video)”

  1. Farang tingtong zegt op

    Mijn vrouw is helemaal gek van deze komiek toevallig deze week nog een video van hem bekeken (althans zij dan), toen we een paar jaar geleden in Chiang Mai waren stond steevast een bezoek aan zijn ijssalon op het programma.
    Neus is zijn bijnaam kijk maar naar zijn gok dan begrijp je waarom.

  2. Peter vz zegt op

    Note Udom is niet vrij bekend maar heel erg goed bekend in Thailand. Ik heb al zijn Optredens inmiddels gezien. Als je goed Thais spreekt is hij hilarisch. Diaw 7&8 waren duidelijk zijn beste. Diaw 9 was ronduit slecht en veel te commercieel, meet een groot deel over zijn sponsors. Diaw 10 was weer een stuk beter.
    Hij is vanaf het begin ondersteund door Khun Tan van Oishi.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website