Letterlijk op straat gezet

Door Joseph Jongen
Geplaatst in Column
Tags: ,
4 september 2019

Foto: Joseph Jongen

Het is een ontzettend triest verhaal dat deze dame is overkomen. Jarenlang deed zij haar uiterste best en werkte dag en nacht. Met haar lieftallige blik en gekleed in de mooiste creaties trachtte zij klanten te lokken.

Het was geen gemakkelijk leven dat Eleanora -niet haar werkelijke naam- leidde. Steeds maar moeten glimlachen en je meest innemende en van vreugde stralende gezicht aan voorbijgangers te tonen is geen sinecure.

Op Bangkok’s Sukhumvit Road trachtte ze voorbijgangers met haar allerliefste blik te verleiden. Toch negeerden velen haar volkomen en liepen achteloos aan haar voorbij. Ondanks alles was Eleanora niet van haar stuk te brengen en bleef verleidelijk haar uiterste best doen.

Ook in Thailand is het zakenleven er niet gemakkelijker op geworden en moeten vaak ingrijpende maatregelen worden genomen om het hoofd boven water te houden.

In dit geval is het nog triester en ging haar baas kopje onder.

Foto: Joseph Jongen

Dankbaarheid voor alle bewezen diensten is dan ver te zoeken en zo werd deze steeds goedlachse medewerkster en nog enkele andere collega’s van haar zonder pardon op straat gezet.

Slechts weinig voorbijgangers sloegen er acht op en een enkeling wierp een minzame glimlach haar richting. Te laat want het doek is definitief gevallen. Even later zag ik een vuilniswagen voorbijrijden.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Letterlijk op straat gezet”

 1. Sjaak S zegt op

  Jammer….mijn vrouw was op zoek naar zo’n model. Ze hoefde nog niet weggegooid worden, maar kon nog lange tijd bij haar in dienst!

 2. Gringo zegt op

  Er is inderdaad heel wat ellende met pas- en etalagepoppen, in 2012 werd dat reeds
  op dit blog gemeld, zie
  https://www.thailandblog.nl/thailand-fotos/au-au-waarom-doen-ze-zon-pijn

 3. Daniel VL zegt op

  I ben deze dame vele malen tegengekomen in mijn leven en dikwijls vertelde ik dat ze mijn vriendin was en nooit klaagde of opmerkingen maake de ideale partner dus.

 4. Christiaan zegt op

  Zielig verhaal toch?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website