Op sociale media in Thailand gaat een video rond van een ruzie tussen een man en vrouw die er nogal schokkend uitziet.

Het blijkt te gaan om een stelletje dat onenigheid heeft gekregen en dat op een druk kruispunt (Ramkhamhaeng) in Bangkok uitvecht. De vrouw probeert de auto van haar vriend tegen te houden door er voor te gaan staan, en hij besluit langzaam door te rijden.

Omstanders filmde het voorval en plaatste het op YouTube. Vooral het stukje waarin de vrouw enkele meter wordt meegesleurd ziet er angstaanjagend uit. Het kan niet anders of de dame in kwestie heeft daar flinke schaafwonden aan over gehouden.

Uiteindelijk loopt deze scene goed af. De vrouw stapt weer in de auto van haar vriend en ze rijden samen weg alsof er niet gebeurt is. Bizar.

Video: Ruzie ontaardt in bizarre taferelen op de weg

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/I7Sw9Kcm3s4[/youtube]

5 reacties op “Ruzie ontaardt in bizarre taferelen op kruispunt in Bangkok (video)”

 1. Erik zegt op

  Zeggen de Duitsers niet “Was sich liebt das neckt sich” ?

 2. Sir Charles zegt op

  Er wordt dikwijls beweerd dat de Thai hun emoties niet tonen in het openbaar doch dit bizarre tafereel zegt toch wel het tegendeel.
  Weliswaar minder extreem, heb ook verscheidene keren meegemaakt dat Thaise stellen aan het bekvechten waren in een restaurant of hotel, luid hoorbaar voor een ieder. Ach het zijn net mensen.

  • RonnyLatPhrao zegt op

   Sir Charles

   Dat is zo.
   Ik heb ook al meermaals gezien dat Thai flink tekeer gaan tegen mekaar in het openbaar, en dan trekt men zich weinig aan van de omgeving moet ik zeggen.
   Om volledig te zijn moet ik er wel bij zeggen dat er in de meeste situaties ook wel alcohol in het spel was

   Wat verliefde stelletjes betreft is het wel anders.
   Ik kan me niet herinneren dat ik ooit twee Thaise verliefden mekaar in het openbaar heb zien aflikken, daar waar dit o.a in België/Nederland wel tijdverdrijf Nr 1 is onder verliefden of zo lijkt het toch.
   Meestal blijft het bij handje vasthouden hier.

   In ieder geval is het wel een volhoudertje op dit filmpje.
   Ik weet de oorzaak niet maar het zou wel eens een stukgelopen relatie kunnen zijn

 3. Sir Charles zegt op

  Wel eens meegemaakt dat een ouder echtpaar in een restaurant heftig verbaliserend en gebarend de aandacht trok van omzittenden, waar het over ging dat zou ik niet weten, mijn kennis der Thaise taal schiet daar tekort voor.
  Wellicht wilde zij gaan winkelen en hij wilde liever naar het voetbal, zoals gezegd de Thai het zijn net mensen hetgeen men nogal anders wil doen geloven wanneer men verliefd is geworden op een Thaise of moet ik zeggen Isaanse schone.

  • RonnyLatPhrao zegt op

   Ik zou het niet weten, want zowel mijn vrouw als mijn vroegere vriendinnen zijn niet uit het “echte” Thailand 😉


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website