Doorrijden na een ongeluk op Koh Samui (video)

Door Redactie
Geplaatst in Bizar
Tags: ,
15 november 2015

Over het verkeer in Thailand en het gedrag van verkeersdeelnemers is al veel gezegd. Wanneer je denkt alles al gezien en gehoord te hebben duikt toch weer een bizarre video op van een verkeersongeluk die eerder op een executie lijkt.

In deze video zou het gaan om een buitenlander die (enigszins beschonken?) de weg oversteekt op Koh Samui en vrij lang op de weg blijft lopen. Hoewel de weg overzichtelijk lijkt, ziet een bestuurder van een pick up truck de man niet (stekeblind of met wat anders bezig?). De man wordt dan ook geschept en komt ook nog eens ongelukkig met zijn hoofd onder de wielen terecht. De bestuurder van de auto rijdt gewoon door alsof er niet gebeurt is. Werkelijk te bizar voor woorden!

Let op de beelden kunnen schokkend zijn!

Video: Doorrijden na een ongeluk op Koh Samui

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Doorrijden na een ongeluk op Koh Samui (video)”

 1. roja zegt op

  In E-Sarn helaas dagelijkse kost ; meerdere malen per dag

  • Rudi zegt op

   Dit vind ik dus een, excuseer me, idiote reactie.

   Waar haal je deze wetenschap ?
   Kan je dit staven met bewijzen ?
   Persoonlijk heb ik het hier, in Isaan, nog nooit gezien. Wel in Pattaya.

 2. Pat zegt op

  Dat het verkeer moordend is in Thailand is me ondertussen ook al duidelijk geworden, het doorrijden na een ongeval vind ik dan weer niet zo typisch Thailand.

  Doorrijden (vluchtmisdrijf) na een ongeval is in de ganse wereld een realiteit en is niet altijd ingegeven door een slechte mentaliteit…
  Het is ook zeker en vast geen typisch Thais fenomeen.

  Heb het integendeel zelf al erg vaak meegemaakt dat ik met scooter of huurauto ergens stilsta om te genieten van iets, en dat men stopt om te vragen of men kan helpen omdat men denkt dat ik een ongeval of motorpech heb gehad.

  Diezelfde mensen plegen de dag nadien misschien wel een vluchtmisdrijf?

  In ieder geval zijn dit zeer schokkende beelden.

 3. Jef zegt op

  We zien natuurlijk niet bijvoorbeeld welke lichten in de ogen van de wagenbestuurder kunnen geschenen hebben. Het ter plaatse staan zwalpen van het slachtoffer, deed hem ook veel minder sterk opvallen dan een normaal overstekende voetganger: Wij zijn zeer goed in het opmerken van beweging, dat trekt meteen de aandacht zelfs in de periferie van onze gezichtshoek. Hoewel fysieke gevolgen voor de chauffeur onbestaand zijn, wordt die psychisch even brutaal verrast als het slachtoffer. Zelfs ziet zulke laatste soms nog net voor de klap het gevaar maar merkt een bestuurder pas de klap zelf op. De dikwijls optredende shocktoestand maakt een goede realisatie en normale reactie onmogelijk bij heel wat overigens goede mensen. Als ik me niet vergis, heet het in België pas stellig vluchtmisdrijf indien de bestuurder een ongeval niet binnen de 24 uur aangeeft. Maar nalaten hulp te bieden aan een persoon in nood, is weer een ander paar mouwen. Conclusies trekken uitsluitend op basis van beelden als deze video, zou in elk geval flauwekul zijn.

 4. Soi zegt op

  Vandaag her en der in de TH media dat de driver zich heeft aangegeven, een dag nadat hij de onfortuinlijke Israëli overhoop reed. De driver melde dat hij niet was gestopt uit angst door omstanders te worden gemolesteerd. Je kunt je dan de vraag stellen waarom hij dan niet direct doorgereden is naar het dichtstbijzijnde policestation. Had ie een dag nodig om zijn bloedalcoholpromillage te laten dalen? Hoe het ook zij: het is niet direct een Thais fenomeen, alhoewel het in TH wel gangbaar is!

  • Jef zegt op

   Gangbaar? Waar vind ik die met andere landen te vergelijken statistieken van aantal vluchtmisdrijven per 1.000 ongevallen met zwaar gekwetsten (d.w.z. naar ziekenhuis) of doden? Lichtgekwetsten zullen niet in elk land even stelselmatig een politierapport opleveren, en aleen blikschade nog minder.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website