Air Race U-Tapao Thailand  

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Bezienswaardigheden, Shows, Thailand tips
Tags: ,
24 november 2017

De vlootschouw afgelopen week-end was de grote publieks trekker. En inderdaad zaten daar interessante onderdelen bij. Echter waar een aantal geïnteresseerden vooral op afkwamen, was om de marineschepen van dichtbij te kunnen bekijken. Helaas was dat een teleurstelling want de schepen ankerden buitengaats.

Een andere grote gebeurtenis vond op het vliegveld U-Tapao plaats. Voor de liefhebbers, die niet op twee plaatsen tegelijk konden zijn hier een impressie via YouTube:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YZlhBlOzdlE[/embedyt]

Mogelijk komt er komend jaar een vervolg op de Air Races wat niet gezegd kan worden van de ASEAN samenkomst. Wat dat betreft kunnen de gedupeerden door inkomstenverlies vanwege het ASEAN gebeuren opgelucht ademhalen. Of de mensen van Koh Larn en de vervoerders van ferries nog een compensatie zullen ontvangen? Samen zouden zij een onderbouwde claim kunnen indienen, anders ziet het er somber voor hen uit en zullen zij hun verlies moeten nemen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website