Thailand – Belgie vraag: Ik heb geen verkiezinglijst ontvangen

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Belgie vraag
Tags:
28 mei 2024

Vraagsteller: Jacobus

Ik ben Belg. Ik wacht al van 16 mei op de verkiezing lijst. Vele landgenoten hebben die al ontvangen en teruggestuurd. Ik woon op Koh Samui en wat is er mis hier met de Thaise post.
Mijn nicht heeft van uit UK een brief gestuurd een jaar geleden en nog niet geleverd.

Wat kan ik doen?


Reactie Lung Addie

Beste Jacobus, heb jij je, reeds maanden geleden, wel geregistreerd als kiezer? Indien NEEN dan zal je geen kiesbrief ontvangen. Is uw opgegeven adres 100% correct? Het is wel verbazend dat ook een brief van uw nicht niet aangekomen is.

In Thailand is er geen dienst bij de post, zoals in België, welke zich speciaal bezighoudt met niet afleverbare poststukken. Indien er hier een fout in het adres zit, dan gaat die zending gewoon terug naar de afzender. Het zal nu wel al wat laat zijn om nog te reageren vrees ik.

Wat kan je doen? Indien je geregistreerd bent bij de Belgische ambassade als kiezer, contacteer hen. Indien niet, vergeet het dan en leg je er bij neer dat je niet zal kunnen stemmen en dit ook geen gevolgen zal hebben.

Redactie: Heb je zelf een vraag aan Lung Addy? Gebruik het contactformulier.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website