Thailand is de tweede economie in Zuidoost-Azië. Er liggen veel kansen voor bedrijven in sectoren als automotive, agrifood, duurzaamheid, watermanagement etc. Ook voor bedrijven die willen outsourcen of samenwerking zoeken met Thaise bedrijven is dit een interessante markt.

Bovendien vormt Thailand een poort naar Z.O. Azië, waar de tien ASEAN-landen met ingang van 2015 één interne markt zullen vormen.

Voldoende reden dus om deel te nemen aan een van de twee rondetafel-ontmoetingen met vertegenwoordigers van het Thailand Board of Investment. De eerste rondetafel-ontmoeting heeft als onderwerp ‘Kansen in de automotive sector’, de tweede rondetafel gaat over ‘Kansen in de agrifood sector’.

De Thaise delegatie komt naar Groningen in het kader van de Week van de Ondernemer, die onder de titel ‘Groei’ plaatsvindt op 4 en 5 juni in Martiniplaza (zie ook www.weekvandeondernemer.nl/). Mocht u zich nog niet hebben opgegeven, dan kunt u zich via deze site inschrijven met behulp van de code LHQC5070.

Heeft u belangstelling voor de rondetafelgesprekken? Meld u dan aan via Joep de Vries, NV NOM, (050) 521 44 49 / (06) 25 39 26 71 jdevries@nom.nl of Anna van Dijk (SNN, E vandijk@snn.eu of M 06 52046549).

Bron: SNN


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Interesse in zakendoen met Thailand? Thaise delegatie ontmoet u graag in Groningen!”

  1. Rene zegt op

    Beste mensen natuurlijk ben ik geinteresseerd maar Groningen ligt aan het andere einde van de werled voor Belgen. Was het de bedoeling Belgen te weren?

    • Henk zegt op

      Ik wordt een beetje kriegelig als ik weer zo’n negatieve reactie zie! Wordt er iets ondernomen of medegedeeld, is er altijd wel iemand die iets negatiefs moet komen schrijven, Wees blij dat er iets georganiseerd wordt! Als Groningen te ver is, ga dan eens na of het misschien mogelijk is om in België een bijeenkomst te organiseren met vertegenwoordigers van deze Thaise organisatie.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website