Met een Vespa karavaan naar een “Festa”

Door Gringo
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
7 maart 2015

Vespiario (Thailand) Co., Ltd, (de Vespa distributeur in Thailand) organiseert op zaterdag 14 maart aanstaande de “68 Years of Vespa La Festa” en als onderdeel van dit feest wordt er voorafgaand een karavaan van Vespa’s samengesteld, die na een toer door de stad naar het feestterrein komen. 

Tijdens dit unieke Festa krijgen de Vespa-rijders de kans om niet alleen te pronken met hun machines, maar zij kunnen ook genieten van specifiek Italiaanse gerechten, snuffelen op een rommelmarkt naar artikelen van weleer en luisteren bij optredens van bands als Yellow Fang, Greasy Café, Scrubb, Stamp and Flure.

Actie “Helmen op”

Deelnemers aan de karavaan vieren niet alleen feest, ze doen ook nog wat goeds voor de Thaise jeugd. Voor Vespa rijders (of een ander Piaggio model is de toegang gratis en voor elke deelnemer wordt er door de importeur een valhelm beschikbaar gesteld voor een armlastige Thaise jongere.

Mocht je als niet-Vesparijder toch mee willen doen, dat kan dat, je betaalt dan een luttele 200 Baht. Van dat geld gaat een deel naar de Asia Injury Prevention Foundation, wiens missie het onder andere is om op elk hoofd van een motor- brommer- of scooterrijder een valhelm te krijgen.

Deelnemers

Degenen die willen deelnemen aan de karavaan moeten zich eerst registreren op de website van Vespa www.vespa.co.th/68register Dan op 14 maart om 13.00 uur is het verzamelen bij Asiatique Waterfront, waarna de karavaan vertrekt naar het Nang Loeng Horse Racecourse waar de feestelijkheden vanaf 15.30 uur beginnen.

Zie ook de Facebookpagina: www.facebook.com/vespathailand

Hieronder nog een aardige promotievideo:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qpKt_ICVcpY[/youtube]

Bron: Coconuts Bangkok

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website