DigiD organiseert samen met Stichting GOED een online live vraag-en-antwoordsessie, op 2 september 2021 om 3pm (CET). Iedereen die in het buitenland woont kan hieraan deelnemen.

Nederlanders in het buitenland kunnen nog wel eens tegen vervelende DigiD obstakels aanlopen en/of vragen hebben waar men niet altijd een duidelijk antwoord op krijgt. Stichting GOED krijgt hier met enige regelmaat meldingen over binnen. Er zijn gelukkig wel goede ontwikkelingen gaande bij DigiD om de dienstverlening te verbeteren.

Tijdens deze online live sessie zal DigiD/Logius u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en vragen beantwoorden specifiek voor Nederlanders in het buitenland.

Om de sessie zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen, vragen wij u van tevoren uw vraag op te sturen en zich te registreren voor deze live V&A sessie.

Graag de vragen en suggesties versturen via email naar [email protected] met als onderwerp ‘DigiD livesessie’.

Via deze link kan u zich aanmelden:
www.stichtinggoed.nl/digid/digid-organiseert-samen-met-stichting-goed-een-online-live-vraag-en-antwoordsessie

1 reactie op “Stichting GOED: Online live vraag-en-antwoordsessie over DigiD”

  1. Pieter zegt op

    Sinds kort kan je je DigiD activeringscode ook ontvangen via videobellen. Dat is een nieuwe service voor aanvragers in het buitenland die niet in de gelegenheid zijn om naar een afgifteplek te reizen.

    Zie voor meer informatie: https://www.nederlandwereldwijd.nl/wonen-werken/digid-buitenland/digid/digid-ophalen-via-videobellen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website