Reunited is een televisieprogramma van RTL 4 gepresenteerd door Yolanthe Sneijder-Cabau. In het programma brengt Yolanthe mensen samen die elkaar al jaren niet hebben gezien. Zij worden gescheiden door de wet, door een oorlog, door adoptie, door immigratieregels, door tralies of door ziekte.

In deel 3 zie je Trudy en Gerard die een zware, emotionele reis voor de boeg hebben. Ze willen hun zoon bezoeken die 20 jaar vastzit in een Thaise gevangenis. Vader Gerard wil zijn zoon een allerlaatste groet brengen omdat hij, vanwege zijn ziekte, uit het leven wil stappen.

Ook zie je de 85-jarige Yopi. Zij wordt herenigd met haar zoon die jaren geleden een partybar in Thailand is begonnen. Dat bezoek loopt anders dan gedacht.

RTL4, woensdag 22 maart 2017 om 20:30 uur.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “TV kijktip: RTL4 programma Reunited bezoekt Nederlandse gevangene in Thailand”

 1. Adriana zegt op

  Geachte redactie,

  Ik woon hier in Thailand maar heb geen RTL 4 nemen jullie dat op en zenden jullie dat dan uit of hoe kan ik deze opname ook zien, waar en hoe??.

  Groetjes Ardie.

  • Khun Peter zegt op

   Uitzending gemist op internet.

  • Walter zegt op

   nl tv gratis tot juli

 2. Colin de Jong zegt op

  Graag wat meer info over de naam en bar want dit verhaal kan ik niet plaatsen en wil onze langenoten helpen in hun vreselijke strijd hier in een dramatische cel.

 3. Fred Repko zegt op

  Stuurt U mij slechts U voornaam, achternaam en mailadres naar

  easy.worldwide.television@gmail.com

  En ik, Fred Repko, zorg er voor dat U de gehele uitzending binnen 8 dagen na de uitzending op ieder tijdstip van de dag, eventueel in HD kwaliteit kunt bekijken ( waar ook ter wereld )

  Om in te loggen heeft U enkel uw eigen email adres nodig en de code die U van mij krijgt.

  http://app.iptvheaven.com ( dubbel klik op deze link a.u.b. )

  Mvg. Fred Repko.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website