MKB Thailand houdt op woensdag 23 april in het sfeervolle restaurant Yok Yor in Bangkok een swingende thema-avond over zaken doen in en met Thailand.

Tijdens deze avond zijn er lezingen van vooraanstaande sprekers. Zo spreekt ambassadeur Boer namens de Nederlandse Ambassade in Bangkok de aanwezige gasten toe. Andere speeches komen van vertegenwoordigers van grote bedrijven zoals Air-France KLM en succesvolle ondernemers in Thailand.

Na de lezingen is er voor u gelegenheid om vragen te stellen aan deze sprekers. De Nederlandse Ambassade wordt naast ambassadeur Boer vertegenwoordigt door drie andere medewerkers, te weten mevrouw Voorbraak en de heren Van Zanten en Sonnemans. Voor u als (aanstaand) ondernemer in Thailand een uitgelezen kans om meer informatie in te winnen bij de sprekers. De avond wordt afgesloten met muziek van de Nederlandse band B2F – Heaven Swings!.

Bent u een Nederlandse ondernemer woonachtig in Thailand, of denkt u erover om een onderneming op te gaan zetten in Thailand? Dan is dit speciale netwerk-evenement uitermate geschikt voor u. Uiteraard zijn ook alle andere in Thailand woonachtige Nederlanders (met partner) van harte welkom.

  • Datum: Woensdag 23 april vanaf 18:00
  • Locatie: Yok Yor Restaurant in Bangkok, Klongsan op het terras met uitzicht op de Chao Phraya rivier.
  • Prijs: 580 Baht p.p., incl. Thais buffet en swingende band vanaf 20.00 u. De prijs is excl. drankjes.

Programma:

  • 18:00 uur: Ontvangst
  • 18:30 uur: Diverse lezingen van onderstaande sprekers:

– Ambassadeur Boer van de Nederlandse Ambassade
– Onno Stienen, oprichter van Onoff Spices, succesvol ondernemer in Thailand.
– Mazars Thailand
– Air France-KLM

Elke lezing zal ongeveer 10 tot 15 minuten duren. Wees op tijd want de zaal sluit vlak voor aanvang zodat de lezingen niet verstoord worden. Na afloop krijgt u de gelegenheid om in de “wandelgangen” vragen te stellen. Zorg er dus voor dat u deze unieke kans niet mist!

  • 20:00 uur: B2F – Heaven Swings!

De Nederlandse band B2F (Big to the Future, omdat zij graag alles groot doen) heeft de afgelopen jaren meerdere malen een succesvolle tournee door Thailand gemaakt. Deze avond speelt B2F het speciaal voor MKB Thailand samengestelde programma Heaven Swings! Het van ballad tot up tempo variërende repertoire bestaat onder meer uit nummers van Frank Sinatra, Tom Jones, Elvis Presley.

Onder het genot van een hapje, drankje en swingende muziek kunt u kennis maken met andere ondernemende en  niet-ondernemende Nederlanders in Thailand.

Voor bezoekers vanuit Pattaya en Hua Hin zal er GRATIS vervoer verzorgd worden. Vraag van tevoren naar de mogelijkheden bij de organisatie. Inschrijving is mogelijk vóór 13 april  via onze website op www.mkbthailand.com/b2f

Na uw inschrijving ontvangt u van ons per mail een bevestiging met bijbehorende factuur. Deze mag u per bank overmaken of contant betalen op aankomende borrelavond van de Nederlandse Vereniging in Bangkok op 3 april as. in de Green Parrot (Sukhumvit Soi 16). Laat het ons weten als u de betaling per bank doet!

Wees er snel bij, want zonder betaling kunnen wij helaas geen plek voor u reserveren. Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar [email protected].

Namens het hele team van MKB Thailand hopen wij u in grote getallen tot mogen ontvangen op 23 april!

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website