MKB Thailand maandborrel op nieuwe locatie

Door Gringo
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
17 februari 2019

Op donderdag 28 februari aanstaande vindt de maandelijkse netwerkborrel van MKB Thailand in Bangkok plaats. Het belooft weer een speciale avond te worden, dat rond 7 uur ’s avonds begint  met een voordracht  van Rob Hurenkamp van Mazars in een nieuwe locatie, de Hangover in Soi 22. 

Mazars

Mazars heeft het vervolg uitgebracht van: Mazars Guide to Doing Business in Thailand. 2019- 2020. Een prima gids voor iedereen, die wil investeren in Thailand. Reden voor MKB Thailand om Rob Hurenkamp uit te nodigen om uit die gids een aantal  belangrijke punten te lichten. Uiteraard zullen ook vragen van (toekomstige) ondernemers beantwoord worden. De gids zelf is overigens voor iedereen gratis de downloaden via: www.mazars.co.th

The Hangover

Het tweede goede nieuws is, dat de Dutch MKB netwerkborrel op een nieuwe locatie in Bangkok plaatsvindt en wel The Hangover, een onder Nederlandse leiding geopende expat bar en restaurant, op zo’n 150 meter in Sukhumvit Soi 22, recht tegen over het uitgaanscentrum Park Plaza. De Hangover biedt zowel Thaise als internationale gerechten, waarbij de typisch Nederlandse snacks zoals bitterballen, frikandellen maar ook erwtensoep etc. niet ontbreken.

Op 7 grote TV schermen zijn er de vrijwel alle sport evenementen live te volgen, waaronder ook de Nederlandse voetbalcompetitie.

Huzarensalade

Omdat alle goede dingen uit drieën bestaat gaat Pieter van Roon, de manager, die u nog kent van de Green Parrot, zorgen voor een huzarensalade voor de bezoekers van de MKB avond.

Ook als u (nog) geen lid bent van Dutch MKB bent u van harte welkom.

Bron: www.thailandzakelijk.com/Komende-evenementen en www.facebook.com/hangoverbangkok

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website