Op dit voor gezinnen, jongeren en ouderen zeer aantrekkelijke evenement staat de keuken in het teken van echte Hollandse Stamppot met o.a. echte Hollandse Rookworst.

Het wordt gehouden in en rond het zwembad van het Mermaid hotel (zeer aantrekkelijk voor kinderen waar ook weer “spelletjes” voor beschikbaar zullen zijn) en op het daarbij gelegen dakterras van de Captain’s Pub, zodat zicht op het zwembad mogelijk is.

Voor ongelooflijke prijzen kunt u deze middag en avond genieten van onder andere de volgende stamppotten: Zuurkool, Hutspot, Andijvie, Rode kool, Patato, onion and bacon, echte Hollandse Rookworst, Gehaktballetjes, Sliced pork in pepersaus, Hachee, Grilled chicken, Salad, Appelmoes, Patat en stukjes frikandel (ook heel lekker voor de kinderen), Fruityoghurt, Naturel yoghurt, softdrinks, water en juice.

Het eten met softdrinks en vruchtensappen kunnen wij u, dankzij het geneREUZE aanbod van MAZARS, aanbieden voor 150 baht voor leden (kinderen van leden tot 12 jaar gratis) en 500 baht voor niet-leden (hun kinderen tot 12 jaar 250 baht). Alle kinderen t/m 4 jaar gratis.

Niet-leden die op 30 september bij binnenkomst lid worden en de jaarcontributie meteen betalen, 1000 THB per jaar en 65plussers (peildatum 1 september 2017) 700 THB per jaar, kunnen meteen gebruikmaken van deze kortingsregeling voor leden.

Niemand hoeft om 20:00 uur naar huis, maar op dat tijdstip sluit het officiële gedeelte en wordt overgeschakeld naar de vigerende dagprijzen.

Aangezien de rookworst uit Nederland wordt ingevlogen is tijdig inschrijven een noodzaak.

De inschrijving sluit definitief op 22 september 2017. Inschrijven kan hier, onder vermelding van totaal aantal personen, namen, leeftijden, lid/geen lid.

Bij afmelding na 15 september of niet deelneming, indien u onverhoopt niet kunt, wordt het verschuldigde bedrag wel bij u in rekening gebracht.

Dit alles wordt de NVT mogelijk gemaakt door de leden, vrijwilligers, MAZARS en de Captain’s Pub. Dank hierbij dus aan allemaal.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: Het Grote MAZARS Hollandse Stamppot Evenement van de NVT”

 1. Henkwag zegt op

  Misschien een nuttige aanvulling: prima hotel, en een evenzo prima restaurant, maar kom bij voorkeur niet met een auto, want de parkeerruimte is minimaal ! Zeer goed te bereiken met Skytrain enz.

  • Fransamsterdam zegt op

   Misschien sowieso wel handig om te vermelden dat het in Bangkok is.
   In Jomtien heb je zowel een Mermaid Resort als een Captain’s Corner…
   Alleen geen Skytrain, dat dan weer niet. 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website