Agenda: Loy Krathong en Oldtimer rally in Pattaya

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Agenda
Tags: , , ,
2 november 2015

Deze maand zal het bekende Loy Krathong feest gevierd worden en wel op woensdag 25 november. De voorbereidingen zijn in volle gang en het stadsbestuur heeft dit keer gekozen voor het Lan Pho park in Naklua.

Om er een extra tintje aan te geven is er een wedstrijd aan verbonden voor scholen die de mooiste Krathongafbeelding kan maken. De hoofdprijs bedraagt 10.000 Baht. Het Loy Krathong feest geldt als een van de kleurrijkste feesten in Thailand, waarbij natuurlijke of kunstmatig aangelegde waterpartijen die prachtig verlicht worden, een belangrijke rol spelen.

Oldtimer rally

Komend jaar 2016 wordt op 27 februari een rally voor oude auto’s in Pattaya gehouden. Dit wordt georganiseerd door de Rotaryclub Phönix in Pattaya. Dit gebeurt in het kader van het traditionele voorjaarsfeest. De opbrengsten zullen ten goede komen aan een project voor weeskinderen. Clublid Jo Klemm heeft voor dit feest “oude auto’s” als onderwerp gekozen. Als oldtimer liefhebber en verzamelaar wil hij een stadsrally en een Concours d’Elegance, verkiezing van de mooiste auto is, gaan organiseren. Weeskinderen mogen meerijden in deze bijzondere auto’s.

Waarom wordt dit al zo vroeg gemeld? Bezitters van oldtimers worden opgeroepen zich te melden om deel te nemen aan deze actie. Deze rally zal door de politie begeleid worden.

Verdere informatie kan telefonisch ingewonnen worden of per e-mail, respectievelijk, Tel.: 092-753.9309 of e-mail: jkl53@jkl53.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: Loy Krathong en Oldtimer rally in Pattaya”

 1. Harold zegt op

  We vierden dit altijd met een aantal goede bekende en thaise aanhang op het strand van Dongtanbeach.

  Stoelen en tafels waren er. En er werd door onze strandtenthoudster en voortreffelijke barbeque georganiseerd. Ook life muziek was er.

  Op vele plaatsen aan dongtan beach vond dit plaats.

  Het was altijd heel gezellig en erg druk

  Helaas dit jaar kan en mag het niet. Het is op een woensdag en dan dient het strand leeg te zijn van stoelen etc.. Er wordt ( tot op heden) geen uitzondering toegestaan.

 2. Henk van de Wijngaard zegt op

  Eenmaal Loy Krathon in Pattaya meegemaakt en is zeker aanbevelingswaardig dit eens mee te maken.
  Ook zijn vele dames schitterend gekleed, meestal prachtige zijden kleding. De een nog mooier dan de ander. Denk dat zo.n 75 % hier aan meedoet. Heb er helaas geen foto.s van, misschien dat anderen die wel hebben om te tonen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website