Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober aanstaande vindt er een massale eetwedstrijd – zeg maar gerust vreetwedstrijd – plaats onder de naam “The War Eating Contest 2020” in het Royal Garden Plaza winkelcentrum.

De registratie voor deze eetwedstrijd, die bestaat uit 2 delen, is nu open voor teams van 4 personen en voor individuele deelnemers. De wedstrijd, voor de naar verwachting 40 deelnemende teams, vindt plaats op 10 oktober.

De deelnemers hebben als opdracht 60 CP-worstjes te eten in de snelst mogelijke tijd binnen 5 minuten. De vijf beste groepen gaan naar de finale waarin nog eens 100 worstjes moeten worden verorberd binnen 10 minuten. Het team, dat de meeste worstjes naar binnen heeft gewerkt, is de winnaar.

De wedstrijd voor individuele deelnemers volgt op zondag en bestaat uit het eten van drie Subway sandwiches van 6 inches lang binnen 5 minuten. Voor deze wedstrijd worden rond 100 deelnemers verwacht, waarvan de snelste eter binnen de gestelde tijd van 5 minuten de winnaar wordt.

Voor de winnaars van beide wedstrijden liggen mooie prijzen klaar: een hotelvoucher voor 2 nachten in het Anantara Chiang Mai Resort, een 20.000 en 10.000 baht VIP Gift Card en een mooi certificaat van  Ripley’s Believe It or Not! Thailand.

Voor meer informatie en voorwaarden voor deelname gaat u naar de Facebook pagina of de website van Ripley, zie www.facebook.com/ripleysThailand  of www.ripleysthailand.com .

De wedstrijd is open voor deelnemers van alle leeftijden van elk geslacht, buitenlanders zijn ook welkom.

Tenslotte

Het evenement werd ook gepubliceerd in Pattaya News, waarbij in een reactie deze vreetwedstrijd werd bekritiseerd vanwege de moeilijke omstandigheden waar in veel gezinnen honger wordt geleden. In een andere reactie vroeg iemand zich af of ook het Bangkok Hospital Pattaya soms sponsor was. Tja!

Rating: 1.36/5. From 11 votes.
Please wait...

5 reacties op “Komend weekend grote eetwedstrijd in Pattaya”

 1. RonnyLatYa zegt op

  Aan de ene kant een wachtrij voor een voedselpakketten, aan de andere kant een wachtrij om deel te nemen aan een vreetwedstrijd….

  Kwestie van perceptie

  • Arie zegt op

   Beste Ronny,

   Je geeft de oplossing al aan.
   De mensen geregistreerd voor voedselpakketten krijgen voorrang in de competitie.

   Arie

 2. Rob zegt op

  Dit is echt weerzinwekkend. Zoveel Thai halen het eind van de maand niet en dan toch nog een vreetwedstrijd organiseren.

 3. Fons zegt op

  Hier in mijn buurt de ex-darkside van Pattaya geven ze nog regelmatig voedselpaketten. Waarom? Ik zou degenen die in de rij staan maar om de hoek een mooie auto geparkeerd hebben niet zelf te eten willen geven. Voor gratis doet een Thai veel. Ik zeg ook ex-darkside want nog even wachten en in Pattaya zijn geen kroegen meer open en verduisterd alles. Niet zo aan de andere kant van de Sukhumvit waar men veel minder afhankelijk is van de toerist maar meer van de expat,

 4. quillaume zegt op

  Ik dacht eerst dat dit e.e.a. een misplaatste grap was.
  Hoe halen degene die dit organiseren het in hun hoofd zo’n walgelijk (festijn )
  te organiseren???
  De kosten die hier mee gepaard gaan omzetten naar gezond voedsel en uitdelen
  aan degenen die het keihard nodig hebben!!
  BAHHHHHHH


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website