Karin Bloemen treedt ook op in Hua Hin

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
19 november 2013

De Nederlandse Vereniging Hua Hin-Cha-am (=NVTHC) is in vergelijking met de NVT in Bangkok en Pattaya niet zo groot. Niettemin is de NVTHC erin geslaagd om een optreden van Karin Bloemen in Hua Hin te organiseren.

Het initiatief van de NVTHC is door de Nederlanders in en rond Hua Hin en Cha-am warm ontvangen. Inmiddels hebben velen zich al opgegeven om het optreden van Karin Bloemen bij te kunnen wonen. Vooral ook omdat Karin Bloemen in de Nederlandse gemeenschap in Hua Hin/Cha-am nog ‘springlevend’ is.

Haar optreden bestaat uit twee delen: een klein uur voor en na de pauze. Tussen het zingen door kunt u genieten van een paar conferences. Het concert wordt op 3 december gehouden en vindt plaats op de Banyan Golf Club. De deuren gaan open om 18.30 uur.

De toegangsprijzen zijn laag gehouden: voor leden 500 Baht en voor niet-leden 750 Baht. In de toegangsprijs is een uitstekend buffet begrepen.

Wilt u zich nog aanmelden voor dit concert, mail dan naar n.v.t.huahin.chaam@gmail en vermeld of u lid of geen lid bent en met hoeveel personen u wilt komen. Haast u wel, want het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Nadere informatie kunt u lezen op de website www.nvthc.com of mail de NVTHC met uw vragen.

Namens het bestuur van de NVTHC en vriendelijke groeten,

Rob Piers

3 reacties op “Karin Bloemen treedt ook op in Hua Hin”

 1. Robert zegt op

  Gaarne info over NVTHC,kom binnenkort in Hua Hin wonen en wil graag weten wat de Verening zoal doet,en wat de kosten zijn.Met vriendelijke groet Rob

  • Khun Peter zegt op

   Gewoon even de website bezoeken: http://www.nvthc.com/

 2. Bep Slot zegt op

  We zijn getuige geweest van een geweldig optreden van Karin Bloemen op de Banyan Golfclub te Hua Hin.
  Dit optreden was georganiseerd door de nederlandse vereniging Hua Hin.
  Vooraf een geweldige indische rijsttafel, gevolgd door een prachtige show met mooie liedjes en conferences
  aangevuld met leuke grappen toegesneden op het publiek.
  Het was een succesvolle avond voor 140 personen en heel gezellig.
  Mijn dank aan de Nederlandse vereniging en Karin Bloemen voor dit geweldige evenement.
  Bep Slot


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website