Agenda: Leuke evenementen in Pattaya en Chiang Mai

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Agenda
Tags: , , ,
25 november 2014

Voor de mensen die in deze tijd naar Thailand reizen staan er een paar aardige evenementen te wachten, zowel in Pattaya als Chiang Mai.

Dutch Swing College Band in Pattaya

Ver van huis maar toch een beetje “thuis” speelt de Dutch Swing College band op 27 november in het amfitheater van het Central Festival aan de Beach road in Pattaya: aanvang 18.30 uur. Het optreden wordt ondersteund door het Fonds Podiumkunsten.

Internationale vuurwerk wedstrijden in Pattaya

De avond daarop, vrijdag 28 november, vindt weer de internationale vuurwerkwedstrijden plaats met als thema: ”De kleuren van het leven”. De avond wordt geopend met een feestelijke optocht, gevolgd door een openingstoespraak van burgemeester Itthipol Khunpluem. Om 21.00 uur barst dan het vuurwerk los waar de teams uit Engeland, Duitsland, Italië en Spanje tegen elkaar zullen strijden. De volgende avond zal de wedstrijd voortgezet worden afgewisseld door concerten van bekende bands zoals “Seal”.

Internationale ballonvaartwedstrijden in Chiang Mai

In Chiang Mai vinden weer de internationale ballonvaartwedstrijden plaats. Men wordt getrakteerd op de meest uiteenlopende kleurrijke figuren, die zich langzaam en statig verheffen. Dit gebeuren vindt plaats in het Chang Mai Gymhana Golf Club. In de verschillende winkels zijn kaartjes te koop. Dit geheel wordt omlijst door muziek en eetgelegenheden. De datum is vastgesteld op zaterdag 6 december en zondag 7 december.

Chiang Mai Bike Festival

Voor fietsliefhebbers vindt er vanaf 5 december het “Chiang Mai Bike Festival” plaats. Naast wedstrijden zijn er ook workshops en films te bezoeken.

Tot zover enige grotere evenementen, die het bezoeken waard zijn.

Video International Balloon Festival 2013 – Chiang Mai

Hier zie je impressie van het luchtballon festival van vorig jaar:

[youtube]http://youtu.be/B49QkkXNUOM[/youtube]

 

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Agenda: Leuke evenementen in Pattaya en Chiang Mai”

  1. stippelmans zegt op

    Hallo een vraagje is er ook wat te doen Chang mai eind januari en begin februari 2015 ????


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website