Zie ginds komt de stoomboot in Hua Hin aan. En hij brengt ons wederom Sinterklaas, zij het in een iets andere opzet. Waren we tot vorig jaar in Hua Hin gezegend met twee hulp-sinterklazen, dit jaar moet een van de oude bazen om medische reden verstek laten gaan.

Om onze kinderen niet van hun geloof te laten vallen, vieren we de komst van de Goedheiligman dit jaar op zaterdag 30 november bij Say Cheese in Hua Hin, u allen welbekend. De oude baas wordt niet alleen vergezeld door zijn trouwe schimmel, maar ook door twee en misschien wel drie echte Pieten.

Sinterklaas zorgt dit jaar (geholpen door een aantal sponsoren) zelf voor de presentjes. Daar heeft u dus geen kopzorgen meer over. De Sint zorgt onder meer ook voor warme chocolademelk voor de kinderen.

U dient uw kind(eren) tevoren op te geven met vermelding van naam, leeftijd en of het een jongen of meisje betreft. Dit dient u voor 28 november te melden via [email protected]. Zo heet namelijk een van de twee Zwartepieten…

De Sint komt te paard om 19.00 uur aan bij Say Cheese. U bent welkom vanaf 18.00 uur voor spijs en drank.

1 reactie op “Agenda: Zie ginds komt de stoomboot in Hua Hin aan…”

  1. Koen zegt op

    Hahaha, prachtige naam voor een Piet!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website