De bekende cabaretier Leon van der Zanden komt naar Bangkok. Op vrijdag 8 februari 2019 zal hij op uitnodiging van de Nederlandse Vereniging Thailand een optreden verzorgen in de tuin van de Nederlandse Ambassade. Vanwege de te verwachten grote belangstelling wordt aangeraden om nu alvast kaarten te bestellen voor dit speciale optreden. Tot en met 13 januari 2019 voor een speciaal tarief.

Leon van der Zanden is een Nederlandse cabaretier en presentator met zijn wortels in Mauritius. Hij studeerde filosofie en kunstwetenschappen. Vanaf 2002 trad hij op met diverse shows waarin muziek een grote rol speelt. Hij heeft al jaren een vaste rol in het Sinterklaasjournaal.

U kunt nog tot en met 13 januari kaarten bestellen voor het vroege vogels tarief. Wie vóór deze datum bestelt en betaalt kan een kaart krijgen voor 800 baht (NVT-leden) of 1.200 baht (niet leden). Na 13 januari is de prijs resp. 900 en 1.500 baht. De prijs is inclusief twee consumptiebonnen. Met dank aan de sponsoren B-Quik en het Mermaid Hotel.

Bestel door een e-mail aan cabaret@nvtbangkok.org de kaarten onder opgave van aantal en de namen van elke persoon voor wie een kaart wordt besteld (dit i.v.m. de veiligheidseisen van de ambassade). U krijgt dan een e-mail terug met instructies hoe de betaling kan plaatsvinden.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website