René Braat van Happy Family Resort heeft de NVTHC laten weten dat hij de samenwerking niet verder wil voortzetten. Dat houdt in dat we (wederom) naar een andere locatie moeten omzien voor onze bijeenkomsten. Wij willen René en Lampeu bedanken voor de gezellige en goed verzorgde avonden die wij daar hebben gehad.

Na ampel beraad meent het bestuur die gevonden te hebben bij de Sailing Club Hua Hin (in Cha Am…). Daar heten wij iedereen welkom op 4 januari vanaf 18.00 uur om gezamenlijk bruisend het nieuwe jaar in te luiden. We drinken gezamenlijk wat ‘bubbels’ en nuttigen enig fingerfood. Leden gratis, niet-leden betalen 150 baht p.p.

Leden kunnen dan ook de contributie voor 2019 betalen aan penningmeester Thomas (500 baht p.p.)

Het bestuur is tevens van mening dat het kerstfeest een moment is om in beperkte kring te vieren met vrienden en/of familie. Een rondgang langs verschillende aanbieders van kerstdiners heeft daarnaast weinig opgeleverd. Om die reden ziet het bestuur af van het organiseren van een NVTHC-kerstdiner.

De Sailing Club Hua Hin kunt u vinden aan de grote weg Hua Hin-Cha Am. Bij The Regent richting zee en vlak voor het hotel linksaf een smalle weg in. Na ongeveer een kilometer vindt u rechts, op 851/3 Suan Son Loi Road (Cha Am) de Sailing Club. Het bord hangt op ca 2 meter hoogte. GPS Coordinaten: N 12o 43’ 56.5 E 99o 57’ 52.8

Het bestuur maakt van de gelegenheid gebruik om u prettige feestdagen te wensen, een gezellig uiteinde en een voorspoedig en gezond 2019.

P.S. De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering is gepland op vrijdag 1 februari. De stukken worden u bijtijds per mail toegezonden, evenals de mededeling over plaats en tijd.

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Vereniging Thailand, Huahin-Cha-am

www.nvthc.com

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website