De maandelijkse bijeenkomst van het MKB Thailand voor ondernemers in het klein- en middenbedrijf vindt plaats op 23 november 2017, zoals gewoonlijk in The Captain’s Pub van Hotel Mermaid in Sukhumvit Soi 22, Bangkok.

Deze avond heeft een bijzonder karakter, want voorafgaand aan de borrelavond geeft gastspreker Rob Hurenkamp, Managing Partner van Mazars (Thailand) een presentatie over nieuwe wetgeving voor buitenlandse ondernemers in Thailand. Onder de titel “Doing Business in Thailand” zullen 4-Jarig Tech-visum, Eastern Economic Corridor en Foreign Business License kerpunten van zijn betoog zijn.

Toelichting

Het ondernemingsklimaat voor buitenlandse ondernemingen verandert in een snel tempo in Thailand. De zakelijke mogelijkheden en visa opties voor specialisten en investeerders in hoogstaande technologie zijn versoepeld en uitgebreid. Tevens worden investeringen in 10 geselecteerde sectoren voor buitenlandse investeerders gepromoot en zelfs de promotie van startende buitenlandse ondernemers in deze sectoren wordt overwogen. In zijn voordracht zal Rob Hurenkamp deze ontwikkelingen nader analyseren.

Rob Hurenkamp

Rob Hurenkamp is Managing Partner van Mazars in Thailand met meer dan 25 jaar ervaring als accountant. Sinds 2007 is hij werkzaam bij Mazars en richt hij zich met name op juridische, belasting en financiële vraagstukken van klanten in Thailand. Rob is afgestudeerd als Register Accountant aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft accountancy gestudeerd aan Hogeschool Windesheim.

Tenslotte

De presentatie van Rob Hurenkamp vindt plaats op de 11de verdieping van het Mermaid Hotel en begint op 19.00 uur. Tijdens de voordracht kan men al vragen stellen, maar Rob zal ook op de aansluitende MKB borrel in de Captain’s Pub aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Zie voor informatie over MKB Thailand hun website: mkbthailand.com

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website