De Nederlandse ambassade organiseert van 14 tot en met 16 mei a.s. de volgende twee activiteiten in Pattaya.

1. MEET & GREET RECEPTIE MET Z.E. AMBASSADEUR REMCO VAN WIJNGAARDEN (15 mei).

U bent van harte welkom bij de ‘Meet & Greet’ met Ambassadeur Z.E. Remco van Wijngaarden op woensdag 15 mei a.s. in Pattaya. Ook een medewerker van de consulaire afdeling zal aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

  • 17:00-18-00 uur: Inleiding, ambassadeur en plenair vragenuur
  • 18:00-20:30 uur: Receptie / Meet & Greet met de ambassadeur

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meldt u zich dan aan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4tCFWcUYlWyMR7fazMhxDX7KdSkASXQwrQ-udLpKHcUKa4g/viewform?usp=sf_link. Na registratie ontvangt u meer informatie over de exacte locatie.


2. CONSULAIR LOKET IN PATTAYA (14 tot en met 16 mei): Aanvragen paspoort of DigiD en ondertekenen levensbewijs.

Wilt u op 14, 15 of 16 mei in Pattaya een Nederlands paspoort of identiteitskaart aanvragen, uw levensbewijs laten ondertekenen en/of een DigiD activatiecode ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: [email protected]

Vermeld in de e-mail uw volledige paspoortnaam en uw geboortedatum, geef aan op welke datum en van welke consulaire dienst u gebruik wilt maken (paspoort, DigiD of levensbewijs). U ontvangt daarna het tijdstip en de locatie van uw afspraak en eventuele verdere instructies.

De agenda voor het aanvragen van een nieuw paspoort in Pattaya is bijna volgeboekt. Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar. Zorg er daarom voor dat u zich op tijd aanmeldt.

Let op: voor de Meet & Greet en voor het Consulair Loket dient u zich apart te registreren.

Met vriendelijke groet,

Nederlandse ambassade in Bangkok

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website