Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg is op dinsdag 27 april jarig. Hij wordt dan 54 jaar.

De Nederlandse vereniging Hua Hin/Cha am viert dit heugelijke feit vanaf 18.00 uur in restaurant Chef Cha aan de Kanaalweg, u welbekend.
Wij verwelkomen u met een glaasje oranjebitter en hopen dat u in een oranje outfit komt. Degene die het best verkleed is, mag een prijs in ontvangst nemen.

Om de feestvreugde te verhogen, bieden wij u voor 150 baht p.p. een smakelijk buffet aan (de rest past de vereniging bij…).Niet-leden betalen de kostprijs, 300 baht. Voor meegebrachte wijn betaalt u geen kurkgeld.

De muziek wordt deze avond verzorgd door de in Hua Hin en omstreken bekende Thaise gitarist Apichat Poolpol (zie zijn FB-pagina). Hij speelt bekende westerse en Thaise liederen.

Ook leden uit Bangkok zijn welkom. Zij moeten het dit jaar zonder Koningsdagviering doen. Gaarne opgeven voor 25 april via hansjbos@gmail.com

De Nederlandse Vereniging Thailand onderhoudt nauwe contacten met de Nederlandse Vereniging Bangkok en de Nederlandse Vereniging Pattaya. Als lid van de NVT bent u daarom ook op evenementen van de NVP en de NVTBKK welkom en kunt u deze bezoeken tegen ledenprijzen.

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Vereniging Thailand, Huahin-Cha-am

www.nvthc.com


» Laat een reactie achter


Rating: 2.25/5. From 4 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website