Woensdag 27 april is een uitmuntende datum om feest te vieren, ook al omdat de Nederlandse koning jarig is. Het is ook een uitstekend moment om u van wat overbodige spullen te ontdoen.

Die kunt u, in het oranje gekleed, vanaf 18 uur meebrengen naar restaurant Chef Cha en uitstallen op een tafel. Wellicht zijn er mensen die al tijden op zoek zijn naar waarvan u afscheid neemt. Dat hoeft niet gratis, want u kunt een bijdrage voor het goede doel in de pot stoppen.

Het bestuur heeft een oude Thaise rocker bereid gevonden om voor ons op te treden. Zijn naam is Mr. Ben en hij speelt op verzoek werkelijk alles wat u hem vraagt!
Dit onder het genot van een glaasje oranjebitter, aangeboden door het bestuur. Dat dient om de kelen te smeren voor het zingen van het Wilhelmus.

Zoals gebruikelijk op borrelavonden bij Chef Cha mag u eigen wijn meenemen zonder kurkengeld. Eten is voor eigen rekening. En niet-leden betalen deze avond 150 baht.

Wellicht ten overvloede: het bestuur gaat ervan uit dat u voldoende tegen Covid bent ingeënt.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website