mangkenark / Shutterstock.com

De zevende editie van E-San Music Festival, onofficieel “Khon Kaen’s Woodstock” genoemd, zal in november gedurende twee dagen plaatsvinden in Khon Kaen. Het  festival van vrede en liefde in Woodstock-stijl is vastgesteld op 23 november en 24 november, heeft de organisator Isaan Keaw aangekondigd. Het omvat parades, vuurshows, dans- en muziekvoorstellingen en men kan kamperen op het terrein.

Bezoekers kunnen vele lokale en internationale artiesten aan het werk zien met een breed scala aan muziek, van reggae en bluegrass tot rock ‘n’ roll. De line-up van de muziek en ticketgegevens worden op een later tijdstip gepubliceerd.

E-San Music Festival zal plaatsvinden op de Ubol Ratana Dam. De grootste multifunctionele dam in het noordoosten ligt in het district Khok Sung van de provincie Khon Kaen. Degenen, die deze twee dagern aanweizg willen zijn, maar niet over eigen vervoer beschikken kunnen gebruik maken van een gratis pendeldienst tussen de Ubolratana-busterminal van Khon Kaen en het festivalterrein.

Bron: Kaosod English

 

 


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website