De Stichting Thailand Zakelijk (STZ) organiseert ook dit jaar, in samenwerking met NLinBusiness, de Dag van de Ondernemer in Thailand 2020. Het wordt gevierd op donderdag 10 december in The Captain’s Pub van hotel Mermaid in Bangkok. Die dag opent ambassadeur Kees Rade daar ook officieel het Business Meeting Point van Thailand Zakelijk.

Het Business Meeting Point in het Mermaid Hotel is er voor leden van Stichting Thailand Zakelijk, die op een centrale en rustige locatie een-op-een willen bijpraten, of informatie willen inwinnen over zakendoen in Thailand.

Op de Dag van de Ondernemer worden de prestaties van Nederlandse zakenlieden in Thailand benadrukt door het uitreiken van oorkondes door ambassadeur Kees Rade voor getoonde lef, creativiteit en doorzettingsvermogen. Dit jaar worden niet alleen leden van Thailand Zakelijk met een oorkonde beloond, maar ook leden van de NTCC.

Het evenement krijgt extra cachet door de live muziek van zangeres Athalie de Koning en haar combo.

Programma (onder voorbehoud)

  • 10 december vanaf 18 uur in The Captain’s Pub (Hotel Mermaid) in Bangkok.
  • Omstreeks 19.00 een welkomstwoord door Onno Stienen van ONOFF.
  • Omstreeks 19.30 uitreiking oorkondes door ambassadeur Kees Rade.
  • De geplande afsluiting van de avond is omstreeks 22:30 uur.

Lees alle bijzonderheden over deze Dag van de Ondernemer op thailandzakelijk.com/opening-business-meeting-point-bangkok.html

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website