Agenda: Bloemen in Pattaya

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda, Expats en pensionado, Nederlandse Vereniging
Tags: ,
30 augustus 2019

He wat? Bloemen in Pattaya? Ja in november is Karin Bloemen in Pattaya. Je weet wel De Karin Bloemen die bekend is op radio, tv, en bekend is in héél de wereld…. onder de Nederlanders.

Ze treedt, op 2 november 2019, op met haar welbekende stijl en haar programma van dit jaar: Souvenirs. In ‘Souvenirs’ voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit.

Je had in het afgelopen jaar de kans om deze show te zien in Nederland en nu heb je de kans om deze show te zien in Pattaya. Dus, zorg dat je er bij bent op zaterdag 2 november en boek nu je kaartje via de Nederlandse Vereniging Pattaya, website: http://nvtpattaya.org/#kar

Je krijgt op de avond ook de kans om je medelanders te ontmoeten. Geniet van een Hollandse avond en kom naar de show van Karin Bloemen in Pattaya, Grand Jomtien Palace Hotel, aanvang 20.00 uur.

1 reactie op “Agenda: Bloemen in Pattaya”

  1. Dick zegt op

    En op 1 november in Bangkok!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website