Onverdroten blijft de Stichting Thailand Zakelijk, ook juist in deze voor veel ondernemers moeilijke tijden, actief door bijeenkomsten te organiseren. Doel van deze zogenaamde netwerkborrelavonden is om (toekomstige) ondernemers op enigerlei wijze te steunen met informatie en gelegenheid te bieden met elkaar van gedachten te wisselen over het huidige ondernemerschap in Thailand.

Deze maand worden er een STZ Special georganiseerd in Bangkok zowel als in Hua Hin. Rob Hurenkamp van Mazars en Sonja Kuip van de Nederlandse ambassade maken een stand van zaken op. Wat betekent COVID-19 voor zakendoen in Thailand? Wat is hun advies? Hoe schatten zij de toekomst in? Een avond met heel veel actuele informatie.

U bent welkom (toegang is gratis) mee te praten en via de moderator Henry vragen te stellen. Op donderdag 18 maart bij Say Cheese in Hua Hin en op donderdag 25 maart bij The Hangover in Bangkok.

Voor meer details en locaties gaat u naar: www.thailandzakelijk.com/stz-mkb-netwerkborrel.html

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website