(Dutchmen Photography / Shutterstock.com)

Mocht u denken dat het bestuur van de NVTHC na de succesvolle ontvangst van ambassadeur Remco van Wijngaarden op zijn lauweren gaat rusten, dan heeft u het bij het verkeerde eind.

Op woensdag 27 hoopt koning Willem Alexander zijn 55ste verjaardag te vieren. De NVTHC wil dat meevieren door op die dag vanaf 18.00 uur een feestje te bouwen bij restaurant Chef Cha, u welbekend. Spijs en drank voor eigen rekening, maat geen kurkengeld voor meegebrachte wijn. Niet-leden betalen 150 baht.

Geheel in Nederlandse geest kunt u ongebruikte (maar nog in goede staat verkerende spullen) op tafels binnen uitstallen. Nieuwe eigenaren kunnen deze dan meenemen, na het deponeren van een bijdrage voor het goede doel in de daarvoor bestemde pot).

Wij zorgen voor muziek, een bekende Thaise gitarist en feestelijke versiering.Daarnaast biedt het bestuur u een glaasje oranjebitter aan.

We hopen dat u zich enigszins in het oranje wilt hullen. Dan klinkt het gezamenlijk zingen van het Wilhelmus nog beter….


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: 27 april is onze koning jarig! En vieren we feest… in Hua Hin”

 1. Cor zegt op

  De Belgische koning is twee weken eerder al jarig, die wordt 62 op 15 april.
  Met name Vlamingen zijn merendeels niet echt koningsgezind, dus dat wordt wellicht nergens in Thailand gevierd.
  Cor

  • RonnyLatYa zegt op

   En omdat die al een feestdag heeft op 15 november. Dan is het Koningsdag.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Koningsdag_(Belgi%C3%AB)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website