Ontdek Bangkok op een unieke manier met de nieuw uitgebrachte “Wandelgids Bangkok” door TAT Bangkok. Deze Engelstalige gids is ontworpen om zowel nieuwe bezoekers als doorgewinterde reizigers te helpen de stad op een diepgaande manier te voet te verkennen. Met routes die door bruisende straten, historische districten en vredige parken lopen, biedt de gids een diepere blik op de culturele rijkdom en verborgen juweeltjes van Bangkok.

In de gids vind je gedetailleerde beschrijvingen van routes die je langs belangrijke bezienswaardigheden zoals het Grand Palace en Wat Pho voeren, maar ook naar minder bekende plekken zoals lokale markten en afgelegen tempels. Verder bevat de gids praktische tips voor navigatie door de stad, aanbevelingen voor eetgelegenheden en inzichten in de lokale gebruiken en tradities.

De “Wandelgids Bangkok” is nu beschikbaar voor download en biedt voor iedereen wat wils, of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, gastronomie of avontuur. Zet je stapschoenen klaar en bereid je voor om de verborgen schatten van Bangkok te ontdekken.

Hier kun je de gids downloaden: TAT wandelgids Bangkok – Engelstalig

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website