Motorliefhebbers moeten deze video die is opgenomen in Noord-Thailand zeker bekijken, het gaat dan zeker weer kriebelen.

Wie ooit motor heeft gereden of dat nog doet kan het beamen, het gevoel van vrijheid is ongekend. Je geniet meer van de omgeving en de natuur. Het in toom houden van je stalen ros maakt van jou een cowboy in de moderne tijd.

De wegen in Noord-Thailand zijn prima geschikt om je stuurmanskunst te vertonen. In deze video zie je daar mooie beelden van.

De video is ingezonden door Jan Beute zelf ook een motorrijder.

Ervaar de vrijheid – Thailand ontdekken op de motor

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Ervaar de vrijheid – Thailand ontdekken op de motor (video)”

 1. A.J. Edward zegt op

  Schitterende mooie video Jan.

  Wij zijn ook een groep enthousiaste “toer” rijders, en wel komende uit de omgeving ten noordoosten van de provincie Udon Thani. Vrijwel elke zaterdag doen wij gezamenlijk een rit in de omgeving, dan is bij ons vooral route langs de Mekon populair, 2tot 3x per jaar houden wij een meerdaagse, dan wat verder weg, steeds een ander deel van Thailand ontdekken, of weer ontdekken, onze club-tref bestaat uit een heuse western saloon waar we ons zaterdags gezamenlijk dan treffen. Mooi is dat de rijders meerdere verschillende merken motoren bezitten, vaak de zelfde mensen maar wel met afwisselende motoren.

  Super gezellig altijd.

 2. dick zegt op

  Prachtige VDO van een toer door mijn favoriete gebiedsdelen in Thailand.
  Zo jammer dat de “haze” een deel van de charme teniet doet..

 3. Jef zegt op

  Zeer goed gemaakt, alsook de muziek.
  Man man wat mis ik dit prachtige land met zijn lieve mensen, lekker eten en goed klimaat.
  Mijn enige verslaving : Thailand

 4. l.lagemaat zegt op

  Het ziet er erg uitnodigend uit, prachtig!

  In mijn omgeving heb ik toertochten georganiseerd voor motorbikes!
  De belangstelling werd steeds minder, jammer.Dezelfde ervaring met
  tennisspelers! Nu ben ik afhankelijk van vrienden die weer terugkomen
  naar Thailand.

  • Sietse zegt op

   Heer I.Lagemaat u schrijft in mijn omgeving,maar waar is dat. Misschien als leden van het thailandblog dit lezen bij u in de omgeving denken dat wil ik ook wel en een stukje rijden is nooit een probleem voor een motorrijder en zeker gezellig met zijn tweeën of meer.

   • Ronny zegt op

    Beste I. Langemaat inderdaad ik zou graag een keer willen meerijden. Ik ben eigenlijk wel benieuwd met welke motoren jullie rijden.
    Mijn vraag is dus waar rijden jullie en stellen jullie eisen aan de motoren die meerijden

 5. Sietse zegt op

  Beste Ronny het zelfde voor U, waar woont U zelf woon ik in pretchukirican omgeving erg mooi om te rijden tot aan chumphon Lung Addie heeft hier diverse keren over geschreven. En er is een zeer actieve groep in Hua Hin die 2 maal per maand gaan rijden met max 15 rijders.

  Groet


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website